Ideale Spas
Welkom op onze webshop
Bestel online

Aqua Finesse Hot Tub Spa Water Care Aquafinesse LIMITED EDITION GRATIS herbruikbare waterfles

00969
€119,00
Op voorraad
1
Productgegevens

AquaFinesse Hot Tub Water Care + gratis Join the Pipe herbruikbare waterfles.

De AquaFinesse hot tub waterbehandelingset bevat alles wat u nodig heeft voor de waterbehandeling van uw spa. Met slechts één dosis per week zorgt AquaFinesse voor schoon en helder water! AquaFinesse maakt daarnaast het water in uw hot tub zachter door de kalk uit de apparatuur van de hot tub te verwijderen. Je ontvangt nu tijdelijk een gratis Join the Pipe waterfles bij aankoop van ieder AquaFinesse pakket en steunt zo drinkwater- en schoonmaakprojecten die plastic vervuiling tegengaan. Deze actie is geldig tot einde voorraad.

Elke AquaFinesse hot tub water care box bevat:
2 x 2 liter flessen AquaFinesse vloeistof, 1 dispenser voor langzame afgifte, 1 doosje ontsmettingstabletten 20gr, 1 flexibele maatbeker en een gebruikershandleiding + gratis Join the Pipe herbruikbare waterfles.

Elke set AquaFinesse gaat tussen de 3 en 6 maanden mee, afhankelijk van de grootte van uw hot tub.

Slechts één eenvoudige wekelijkse behandeling met onze gepatenteerde milieuvriendelijke formule pakt het probleem bij de wortel aan; de slijmlaag wordt losgeweekt van het oppervlak en vervolgens weggespoeld met het water. Bovendien kan deze zich ook niet opnieuw vormen. Het resultaat is een spectaculaire vermindering van bacteriën in het water waarvoor nog slechts een minimale hoeveelheid ontsmettingsmiddel nodig is!
Zelfs kalk, de vernietiger van spa’s, is niet opgewassen tegen de kracht van AquaFinesse.

Alstublieft! De perfecte alles-in-één-oplossing: veilig, schoon, kristalhelder water dat de personen in het water, het milieu en zelfs uw spa beschermt.

Bewaar dit product voor later

Ontdek ons ruim assortiment

Professionele kwaliteit aan een vriendenprijs

Gratis verzending

Vanaf €120

Snelle levering

Direct verzonden

Veilig betalen

Via SSL encryptie

Omruilen

14 dagen bedenktijd