Aqua Finesse Hot Tub Spa Water Care + GRATIS GEUR bij aankoop van 2x pakket Aquafinesse

00184
€119,00
Op voorraad
1
Productgegevens
EAN: 8717524630140

AquaFinesse Hot Tub Water Care + gratis 1 geur 370gr.

De AquaFinesse hot tub waterbehandelingset bevat alles wat u nodig heeft voor de waterbehandeling van uw spa. Met slechts één dosis per week zorgt AquaFinesse voor schoon en helder water! AquaFinesse maakt daarnaast het water in uw hot tub zachter door de kalk uit de apparatuur van de hot tub te verwijderen.

Elke AquaFinesse hot tub water care box bevat: + 1 gratis geur bij aankoop 2 pakketten.
2 x 2 liter flessen AquaFinesse vloeistof, 1 dispenser voor langzame afgifte, 1 doosje ontsmettingstabletten 20gr, 1 flexibele maatbeker en een gebruikershandleiding.

Elke set AquaFinesse gaat tussen de 3 en 6 maanden mee, afhankelijk van de grootte van uw hot tub.

Slechts één eenvoudige wekelijkse behandeling met onze gepatenteerde milieuvriendelijke formule pakt het probleem bij de wortel aan; de slijmlaag wordt losgeweekt van het oppervlak en vervolgens weggespoeld met het water. Bovendien kan deze zich ook niet opnieuw vormen. Het resultaat is een spectaculaire vermindering van bacteriën in het water waarvoor nog slechts een minimale hoeveelheid ontsmettingsmiddel nodig is!
Zelfs kalk, de vernietiger van spa’s, is niet opgewassen tegen de kracht van AquaFinesse.

Alstublieft! De perfecte alles-in-één-oplossing: veilig, schoon, kristalhelder water dat de personen in het water, het milieu en zelfs uw spa beschermt.

Bewaar dit product voor later