Ideale Spas
Welkom op onze webshop
Bestel online

AFDEKKAP SPA COVER in ALLE AFMETINGEN ook maatwerk

00005
€649,00
Op voorraad
1
Productgegevens

JACUZZI COVER AFDEKKAP verkrijgbaar in diverse kleuren. Covers zijn meestal in voorraad in D Grijs of Walnut in standaard dikte voor praktisch ieder merk, andere kleuren op bestelling. U mag €300 via overschrijving betalen en het saldo op de dag van de levering of afhaling.

De covers specifiek gemaakt voor de Jacuzzi's van Tidal Fit zwemspas, Artesian Spas, Artesian Platinum, Artesian Gold, Artesian Platinum Elite, Artesian Elite, Island Spas, South Seas Spas, Garden Spas in voorraad. Afhankelijk van de gekozen kleur en afmetingen uit voorraad leverbaar of op bestelling met een leveringstijd tussen de 4 en 24 weken. Ze zijn van degelijke kwaliteit en voorzien van een doorlopende heat seal over de gehele lengte van het coverscharnier. De hoezen zijn vervaardigd uit 1,5 lbs isolatie materiaal verstevigd met U profielen en standaard een aflopende dikte van 10cm -> 6,5 cm. Woont u in het Noorden waar temperaturen extreem koud worden, dan kan u In optie kiezen voor 13cm -> 7,5cm . Het isolatiemateriaal is vacuüm-geseald in een PE film wat door verhitting volledig wordt afgesloten om vocht te weren. Tevens zijn de covers voorzien van twee versterkte handvaten en 4 bandjes inclusief gespen. Wordt verpakt in beschermfolie en in een kartonnen doos of beschermzak in kunststof. Sommige covers in donkergrijs hebben een aluminium PE vacuum sealing, die is dikker en nog beter isolerend dan de PE film.

 • Kwaliteit covers van de nummer één cover fabrikant ter wereld
 • Doorlopende heat seal over de gehele lengte van het coverscharnier
 • Vacuüm-geseald in PE plastic, om vocht te weren, sommige van onze covers in donkergrijs hebben een aluminium PE vacuum sealing, die is dikker en nog beter isolerend dan de PE film.
 • Vervaardigd uit 1,5 lbs isolatie materiaal
 • Aflopende dikte van 10cm-> 6,5 cm (of in optie 13cm -> 7,5cm)
 • Voorzien van twee versterkte handvaten
 • Voorzien van 4 riempjes met gespen.
 • Verpakt in plastiek en daarna in kartonnen doos.
 • ASTM gecertificeerd
 • Wanneer een nieuwe jacuzzi afdekkap of spa cover aanschaffen? Als de spa cover erg zwaar is en bijna niet meer op te tillen. Dan is de isolatie volgezogen met water. Hierdoor verliest de spa-afdekking veel van zijn isolatiewaarde en dat leidt tot een hoger stroom verbruik.
 • De isolatiepanelen in de spa afdekkap zijn gebroken . Hierdoor zal de cover de spa niet meer goed afsluiten en zal er warmte en water verloren gaan. Het spawater verdampt te samen met de warmte uit uw jacuzzi en dat leidt tot een hoger stroomverbruik.
 • Het kunstleder zit gespannen , de zijkanten (flappen) van de cover zijn opgekruld of te strak rond uw jacuzzi. Dit komt omdat het kunstleder is beschadigd door de zon, namelijk de zon droogt het kunstleder uit. Het beste is om uw cover te onderhouden met een Spa cover onderhoud product en de cover eens te verluchten in de zomer door hem omgekeerd te drogen te leggen met eventueel de ritssluiting open.
 • Als de spa cover al wat ouderdom heeft, zijn er waarschijnlijk ook scheuren, blazen, of water in de spa cover. Een slecht afsluitende of versleten gescheurde cover zal regenwater en vuil doorlaten wat je spawater gaat vervuilen. Bovendien verdampt er spawater en warmte uit uw jacuzzi en dit leidt tot een hoger stroomverbruik. Een oude cover door een nieuwe vervangen, levert u een enorme energiebesparing op en spaart uw rug.
Bewaar dit product voor later

Ontdek ons ruim assortiment

Professionele kwaliteit aan een vriendenprijs

Gratis verzending

Vanaf €120

Snelle levering

Direct verzonden

Veilig betalen

Via SSL encryptie

Omruilen

14 dagen bedenktijd