Over ons

IDEALe SPAS Wellness BeNeLux Showroom & Service Center

Ontdek alles voor jacuzzi’s, zwemspas, sauna’s en infraroodcabines. Van Aquafinesse tot covers, geurtjes, pompen en meer. Wij bieden een uitgebreide selectie onderhoudsproducten en accessoires voor spa’s en infrarood-sauna’s, ongeacht het merk. Onze IDEALe Service omvat ook nazicht, reparatie, verhuizing en vervanging van waterzuiveringssystemen.

 

Welkom bij IDEALe Spas voor al uw Spas behoeften.

Leen Adriaenssens
Lees verder
Onlangs de SPA MADRID43 aangekocht en zeer tevreden mee. Van advies in de winkel tot de bestelling, is alles volgens afspraak verlopen. Ook de plaatsing is zonder problemen gebeurd en dit met een prima uitleg over de spa zelf. Dus een zeer tevreden klant.
Eddy Dooms
Beringen
Lees verder
Bedankt voor de snelle service, Woensdagavond besteld vrijdagmiddag geleverd door Bpost. Plaatsen van de jet is gelukt, dankzij uw telefonische hulp. Vanaf nu bestel ik bij jou ipv van bij mijn verdeler in Opwijk. !!Topservice!! Tot de volgende bestelling
Robin Janssen
Lees verder
Snelle levering, uitstekende service en sterke prijs-kwaliteit! Jacuzzi werd binnen de week geleverd, geïnstalleerd en alles werd duidelijk uitgelegd! Wij zijn zeer tevreden!!
Eddy Maes
Lees verder
Wij hebben nu ruim 2 jaar een artesian spa en die wordt dagelijks gebruikt. Heel tevreden over en ook over der goede service van Van Baelen.
Jos Kerkhofs
Lees verder
Jacuzzi 2 jaar geleden gekocht bij Van Baelen Ideale Spas, we zijn heel tevreden en genieten dagelijks. Waterbehandeling laten vervangen,super service.
Lies Van Den Putte
Lees verder
Zeer goede service en prijs/kwaliteit echt top!

Kwaliteit

Bij ons kiest u uit een zorgvuldig gekozen assortiment van kwaliteitsartikelen.

Tevredenheid

Bij ons staat uw tevredenheid centraal. 100% tevreden klanten is waarvoor wij gaan

Snelheid

Wij staan garant voor een correcte levering. Uw bestelling, steeds tijdig geleverd.

Expertise

Onze professionele experts staan steeds klaar met advies of om op al uw vragen te beantwoorden