Ideale Spas
Welkom op onze webshop
Bestel online

Artesian Spas Platinum Elite bedieningspaneel Display Control Panel

00388
€599,95
Op voorraad
1
Productgegevens

Artesian Spas Platinum Elite bedieningspaneel druktoetsen LCD scherm ( leverbaar zolang de voorraad strekt , wordt niet meer geproduceerd)

paneel in paddenstoel vorm : 11 toetsen: Licht, Pomp 1, Pomp 2, Pomp 3, Pomp 4, Pomp 5, omhoog, omlaag, OK, klok, aan/uit. Deze bediening is speciaal vervaardigd voor Artesian spas Platinum Elite serie en werkt op Artesian Spas met Gecko XM systeem. Afhankelijk van uw sturingskast is het mogelijk dat de toetsen een andere functie hebben. Wanneer u dit artikel bestelt, dan verkrijgt u dit set: Platinum bediening met de overlay sticker en de adaptie plaat zilvergrijs, dit set is de vervanger voor het model van de foto. Leverbaar zolang de voorraad strekt, wordt niet meer geproduceerd!

Lengte: mm Hoogte: mm

Een bedieningspaneel werkt samen met het besturingssysteem. Er zijn veel verschillende typen en merken bedieningspanelen en controlesystemen beschikbaar en deze zijn specifiek voor elkaar vervaardigd en niet altijd uitwisselbaar. Heb je vragen over spa bedieningspanelen? Neem contact op met ons. Een bedieningspaneel moet steeds op de buitenste rand gemonteerd worden.

Bewaar dit product voor later

Ontdek ons ruim assortiment

Professionele kwaliteit aan een vriendenprijs

Gratis verzending

Vanaf €120

Snelle levering

Direct verzonden

Veilig betalen

Via SSL encryptie

Omruilen

14 dagen bedenktijd