Ideale Spas
Welkom op onze webshop
Bestel online

CHALEUR Infrarood cabine Infraroodsauna

00314
€7 695,00
Op voorraad
1
Productgegevens

CHALEUR Infrarood cabine (levertijd 4 a 12 weken)

Een kameleon die aan al uw wensen voldoet ! Infrarood Chaleur is een revolutionaire infrarood ontwikkeling die de fundamenten van de wellness-industrie deed schudden en tot nu toe nog steeds toonaangevend is op het gebied van kwaliteit en veiligheid. We zorgen ervoor dat onze Chaleur infrarood sauna's continu worden uitgerust met de laatste technologische innovaties. Gemaakt van origineel Canadees red cedar hout (PEFC), compleet met alle benodigde accessoires en voorzien van de nieuwste technologie.

Deze comfortabele infrarood sauna is verkrijgbaar in 5 standaard maten en is geschikt voor maximaal 6 personen. Het biedt de mogelijkheid om door haar flexibiliteit een uniek wellnessparadijs te creëren. De buitenafwerking van de infraroodcabine is gemaakt van Scandinavisch ayous en de binnenkant in Red Ceder. Kies zelf het type stralers dat u in uw sauna wilt installeren: magnesium, kwarts of DUO. En bovendien is ze uitgerust met een moderne bedieningsunit waarmee je de intensiteit van de achter- en voorwandstralers kunt regelen, terwijl de been- en vloerverwarming aan- of uitgezet kunnen worden. Door de temperatuur vooraf in te stellen, zal de cabine een stabiele temperatuur behouden tijdens een infrarood sessie. Alles om uw ervaring zo individueel mogelijk te maken. De RGB led kleurentherapie verlichting zorgt voor een aangename sfeer. Wordt op bestelling geproduceerd, leveringstermijn tussen de 4 en 12 werkweken.

Standaard uitrusting
  • Buitenafwerking in Scandinavisch Ayous hout
  • Binnen afwerking in Canadees rood ceder
  • Bank in ayous hout , rugleuning bekleding
  • Deur van getint veiligheidsglas 1770x590x8mm met bruine scharnieren en cederhouten handgreep
  • Alpha dimbare besturingseenheid
  • DUO- stralers of magnesium oxide of Quartz Vitae kwartsstralers en vloerverwarming
  • RGB LED-lamp kleurentherapie met houten frame
  • Bluetooth-verbinding met 1 grote ingebouwde luidspreker onder de bank
  • Aromatherapie

* Maatwerk ook mogelijk mits extra kost; Standaard wordt de cabine in 6 delen gemaakt. Indien er weinig ruimte is om de cabine ter plaatse te krijgen, kan u de voor- en achterwand ook in meerdere delen hebben mits een meerprijs.

*Levering aan de voorzijde huis regio Limburg is inbegrepen mits hulp van de klant, de kosten voor het eventuele kraanwerk en montage zijn afhankelijk van de plaats en regio. Dit artikel wordt individueel speciaal voor u gemaakt op basis van uw bestelling. Begrijp alsjeblieft dat ruilen of annuleren niet mogelijk is voor dit product.

Optimaal rendement.

De DUO behuizing is ontworpen in het vooraanstaande laboratorium Seibersdorf en samengesteld om met de speciale reflector het absolute rendement de bereiken. De speciale reflector doet de IR-stralen weerkaatsen totdat ze uw lichaam bereiken. Met de geavanceerde DUO infrarood stralers heeft u alle benodigde techniek in huis. De Veilige XL Full-spectrum infrarood straler verwarmt direct het lichaam, zonder opwarmtijd. De infrarood dringt veilig door tot dieper liggend spierweefsel waardoor de totale ontspanning gemakkelijker wordt bereikt. Deze gepatenteerde Duo XL Full Spectrum stralers bieden een ongekend rendement en comfort dankzij de snelle opwarming en hun vermogen elektrische energie precies daar om te zetten in warmte warmte waar die gewenst is, IN HET LICHAAM. De magnesiumoxide infrarood straler verwarmt hoofdzakelijk de lucht welke weer het lichaam verwarmt. een heerlijke warme omgeving waarin het goed ontspannen en transpireren is, en waarmee u tevens uw lichaam reinigt.

Geavanceerde electronische besturing.
Met de dimbare besturing kunt u het vermogen van de infraroodstralers regelen. Bij minder vermogen is de kerntemperatuur van de full-spectrumstraler lager, hierdoor verschuift de golflengte meer naar het lange golfbereik en minder intens. Op deze manier kunt u de meest optimale instelling kiezen die het beste bij uw persoonlijke voorkeur past. Spierontspanning met een hoge of lagere temperatuur in de cabine, de bediening is gemakkelijk en comfortabel te gebruiken. Met deze bediening kan je de cabine in- en uitschakelen, de tijd en temperatuur instellen, selecteren welke stralers je wil laten werken, de mooie kleurenlichttherapie.

Gezonde warmte.
De infraroodwarmte van de Full spectrum straler voelt niet alleen er comfortabel en aangenaam aan, maar heeft ook een verzachtend effect op pijn. Onderzoek heeft aangetoond dat infraroodlicht spierpijn en andere pijnen effectief verzacht. De aangename warmte die het infrarood genereert, dringt diep door in uw huid en helpt de bloedcirculatie stimuleren en uw spieren verwarmen. Hierdoor worden uw spieren zachter en ontspannen zich. Van alle gezondheidsklachten komt rugpijn, na hoofdpijn, het meest voor. Bij mensen jonger dan 45 jaar vormen rugklachten zelfs de meest voorkomende reden tot ziekteverzuim.

Bewaar dit product voor later

Ontdek ons ruim assortiment

Professionele kwaliteit aan een vriendenprijs

Gratis verzending

Vanaf €120

Snelle levering

Direct verzonden

Veilig betalen

Via SSL encryptie

Omruilen

14 dagen bedenktijd