Ideale Spas
Welkom op onze webshop
Bestel online

CHALEUR NEW Sauna

00980
€0,00
Op voorraad
1
Productgegevens

CHALEUR NEW Sauna (levertijd 4 a 16 weken)

Prijs op aanvraag na keuze van de materialen. De Chaleur serie ligt ons nauw aan het hart, aangezien dit het eerste model was dat van de Alpha Wellness Sensations tekentafel kwam. In het jaar 2024 kreeg Chaleur Sauna een grote innovatieve update. De binnen afwerking van de sauna is standaard in Ayous hout, maar optioneel kunt u ook kiezen uit hemlock, espen, ceder, thermo-grenen, thermo-ayous, diverse fineerplaten of andere en het kan in verschillende kleuren worden geolied. Dit model biedt veel comfort door de interessante banken, met afgeronde neus, gezaagd op 45° en profielen gezaagd in een hoek van 30°. Het bedieningspaneel is in de sauna geplaatst om het comfort te maximaliseren.

Het Chaleur-concept dient als basis voor onze op maat gemaakte producten, die met vrijwel onbeperkte mogelijkheden op uw wensen zijn afgestemd. Creëer Uw eigen wellness oase en breng nog meer gezondheid en vreugde in huis.

We zorgen ervoor dat onze Chaleur sauna's continu met de laatste technologische innovaties uitgerust worden. Een kameleon van hoge kwaliteit die aan al uw wensen voldoet ! Alle Chaleur sauna’s worden volgens de regels van de kunst gebouwd. Dubbele wanden met isolatie en dampfolie. Afwerking buitenwanden in MDF of Gyproc is eveneens mogelijk. De sauna Chaleur is verkrijgbaar in 3 standaard maten, zijnde 165x125 , 220x200 en pentagon 220x220 of op maat. Het biedt de mogelijkheid om door haar flexibiliteit een uniek wellness paradijs te creëren. Wordt op bestelling geproduceerd, de juiste prijs wordt u bezorgd na keuze materialen en afmetingen, leveringstermijn tussen de 4 en 16 werkweken.

Standaard uitrusting
 • Binnen afwerking in Ayous 130x13mm verticaal, Buiten afwerking in OSB
 • Banken, rugsteunen, tussenbankbekleding, ovenrooster in Ayous;
 • Indirecte plafond
 • Plintsteun in Trespa onder de wanden / panelen = extra bescherming tegen vocht
 • Warm wit LED strip achter de rugsteunen
 • Deur in helder gehard glas 1850x650x8mm met luxe scharnieren en handvat
 • Sauna oven 380V
 • Wave.Com4 bediening binnenkant sauna
 • Anti-slip mat, hoofdsteunen, thermometer, sauna set (emmer, lepel, zandloper, hygrometer)
 • Extra kost bij maatwerk.
 • Wanden uit 1 deel vervaardigd

* Maatwerk en vele extra optie's mogelijk mits extra kost; Standaard wordt de cabine in 6 delen gemaakt. Indien er weinig ruimte is om de cabine ter plaatse te krijgen, kan u de wanden ook in meerdere delen hebben mits een meerprijs. Infrarood of bio-sauna kan ook toegevoegd worden.

Levering aan de voorzijde huis regio Limburg is inbegrepen mits hulp van de klant, de kosten voor het eventuele kraanwerk en montage zijn afhankelijk van de plaats en regio. Dit artikel wordt individueel speciaal voor u gemaakt op basis van uw bestelling. Begrijp alsjeblieft dat ruilen of annuleren niet mogelijk is voor dit product.


Bewaar dit product voor later

Ontdek ons ruim assortiment

Professionele kwaliteit aan een vriendenprijs

Gratis verzending

Vanaf €120

Snelle levering

Direct verzonden

Veilig betalen

Via SSL encryptie

Omruilen

14 dagen bedenktijd