Ideale Spas
Welkom op onze webshop
Bestel online

Chaleur Lounge Bench Infrarood ligstoel ligbank

00318
€1 695,00
Op voorraad
1
Productgegevens

Chaleur Lounge Bench Infrarood ligbank (levertijd 3 - 14weken)

Kan tussen 2 wanden ingebouwd worden of vrijstaand gebruiken.

De Lounge infrarood bank van Alpha Wellness Sensations staat voor het summum van comfort wanneer je ontspannen wil genieten van een infraroodsessie. In plaats van rechtop te zitten, lig je in deze lounge bank zodoende dat alle ruggenwervels en spieren maximaal worden ontlast. De door Alpha Wellness Sensations gepatenteerde s-curve infraroodstraler volgt daarbij perfect de anatomie van het lichaam. Hierdoor wordt de infraroodstraling perfect op het lichaam gedoseerd. Het vermogen per infraroodstraler is traploos in te stellen voor een ongezien comfort. Een weldaad voor het lichaam. De infrarood sessie bevordert de bloedsomloop, verlicht gedane spierinspanningen en bestrijdt gewrichtspijnen. Deze vrijstaande lounge infrarood bank is te plaatsen in bv. een wellnesscomplex, in een slaap- of woonkamer, in een wachtkamer bij een kinesist, … Deze ligbank bestaat uit diverse afzonderlijke artikels en wordt volgens uw wensen voor u geproduceerd. Leveringstermijn tussen de 3 - 14weken.

Standaard uitrusting

Ergonomisch voorgevormde bank zonder de ergonomische straler, leverbaar in: * cedar; * aspen; * hemlock; * ayous wood, prijs is voor een maximum breedte van 1 meter. Wenst u de bank breder, dat kan. U geeft in het tekstveld de juiste breedte in die u wenst en daarna krijgt u van ons een prijsaanpassing. De diepte van de Lounge is 108cm.

Deze infraroodbank dient nog verder uitgerust met:

  • Bediening aan/uit of met dimmer
  • Ergonomische kwartsverwarmer 600W voor de ergonomie bank Incl. gevlokt rooster, metalen karkas, leer opvulling en aluminium reflector en handdoek,
  • bekleding aan de zijkant(en) en achterkant
  • De Lounge bank zelf
  • eventuele neksteun of voetsteun
  • Levering is niet inbegrepen en kost is afhankelijk van de plaats en regio. Dit artikel wordt individueel speciaal voor u gemaakt op basis van uw bestelling. Begrijp alsjeblieft dat ruilen of annuleren niet mogelijk is voor dit product.
Bewaar dit product voor later

Ontdek ons ruim assortiment

Professionele kwaliteit aan een vriendenprijs

Gratis verzending

Vanaf €120

Snelle levering

Direct verzonden

Veilig betalen

Via SSL encryptie

Omruilen

14 dagen bedenktijd