Ideale Spas
Welkom op onze webshop
Bestel online

Chaleur Lounge Infrarood cabine 162 x162 x 202

00316
€13 895,00
Op voorraad
1
Productgegevens

Chaleur Lounge Infrarood cabine 162 x162 x 202 (levertijd 6 a 14 weken)

Deze super luxueuze Infrarood cabine wordt geheel naar uw wensen ontworpen. Ook verkrijgbaar in een PRO (professionele ) uitvoering. Door de optionele volledig glazen voorwand met heldere glasdeur zie je het luxueuze interieur. Het betreft een ruime relax lounge infraroodcabine voor maximum 2 personen. De Chaleur Lounge infrarood van Alpha Wellness Sensations staat voor het summum van comfort wanneer je ontspannen wil genieten van een infraroodsessie. In plaats van rechtop te zitten, lig je in deze lounge bank zodoende dat alle ruggenwervels en spieren maximaal worden ontlast. De door Alpha Wellness Sensations gepatenteerde s-curve infraroodstraler volgt daarbij perfect de anatomie van het lichaam. Hierdoor wordt de infraroodstraling perfect op het lichaam gedoseerd. Het vermogen per infraroodstraler is traploos in te stellen voor een ongezien comfort. Een weldaad voor het lichaam. De infrarood sessie bevordert de bloedsomloop, verlicht gedane spierinspanningen en bestrijdt gewrichtspijnen.Op 1 van de foto's zie je een optie binnenafwerking in Cracked Old Oak Plywood en de buitenafwerking in eik of MDF. Ontspannen liggen in ergonomische banken gemaakt van red cederhout en met lederen bekleding rondom de speciale S-curve infraroodstralers. In totaal zijn er ook 2 x infraroodstralers aan de frontzijde en 2 stralers aan de zijwanden gemonteerd. Deze kunnen volledig geregeld worden met de electronische Alpha dimbare besturing. Deze cabine wordt volgens uw wensen voor u geproduceerd. Leveringstermijn tussen de 6 - 14weken.

Standaard uitrusting
* Buitenafwerking in Scandinavisch grenenhout;
* Binnenafwerking in Canadese red cedar of hemlock of ayous of espen- of dennenhout;
* Ergonomisch gevormde bank in Canadese red cedar met leren imitatie bekleding
* Voorwand in hout met getinte glazen deur 1770x590x8mm met bruine scharnieren en handvat;
* Alpha dimbare besturingseenheid;
* Quarts infrarood stralers voorin en ergonomisch gevormde Quarts S Curve voor de rug, vloerverwarming;
* 2 aangepaste handdoeken met open ruimte voor IR Heaters;
* RGB lamp kleurentherapie met houten kap;
* Bluetooth verbinding inclusief 1 speaker;

Deze infraroodcabine kan ook uitgerust worden met:

  • Verlichting - sterrenhemel plafond en verdoken RGB LED-strips
  • Voorwand in veiligheidsglas met glasdeur
  • Roestvrijstalen handgreep bekleed met bruin leder
  • Leeslamp
  • Soundsystem met bluetooth-verbinding en 2 luidsprekers
  • Alpha Adaptive Smart control met bediening door Smart Phone
  • bekleding luxe in Plywood
  • Levering aan de voorzijde huis regio Limburg is inbegrepen mits hulp van de klant, de kosten voor het eventuele kraanwerk en montage zijn afhankelijk van de plaats en regio. Dit artikel wordt individueel speciaal voor u gemaakt op basis van uw bestelling. Begrijp alsjeblieft dat ruilen of annuleren niet mogelijk is voor dit product.

Optimaal rendement.

De Quartz Vitae behuizing is ontworpen in het vooraanstaande laboratorium Seibersdorf en samengesteld om met de speciale reflector het absolute rendement de bereiken. De speciale reflector doet de IR-stralen weerkaatsen totdat ze uw lichaam bereiken. De Veilige XL Full-spectrum infrarood straler verwarmt direct het lichaam, zonder opwarmtijd. De infrarood dringt veilig door tot dieper liggend spierweefsel waardoor de totale ontspanning gemakkelijker wordt bereikt. Deze gepatenteerde XL Full Spectrum stralers bieden een ongekend rendement en comfort dankzij de snelle opwarming en hun vermogen elektrische energie precies daar om te zetten in warmte warmte waar die gewenst is, IN HET LICHAAM, een heerlijke warme omgeving waarin het goed ontspannen en transpireren is, en waarmee u tevens uw lichaam reinigt.

Geavanceerde electronische besturing
Met de dimbare besturing kunt u het vermogen van de infraroodstralers regelen. Bij minder vermogen is de kerntemperatuur van de full-spectrumstraler lager, hierdoor verschuift de golflengte meer naar het lange golfbereik en minder intens. Op deze manier kunt u de meest optimale instelling kiezen die het beste bij uw persoonlijke voorkeur past. Spierontspanning met een hoge of lagere temperatuur in de cabine, de bediening is gemakkelijk en comfortabel te gebruiken. Met de optionele Adaptive Smart Control sturing bedient eveneens muziek, eventuele ventilatie en hiermee kan je 6 verschillende groepen van stralers verschillend in stappen van 1% dimmen. Ook heeft de Adaptive Smart Control sturing een Wifi functie, zodat je je cabine al dan niet op afstand kan besturen met een App op je Smartphone of tablet.

Gezonde warmte.
De infraroodwarmte van de Full spectrum straler voelt niet alleen er comfortabel en aangenaam aan, maar heeft ook een verzachtend effect op pijn. Onderzoek heeft aangetoond dat infraroodlicht spierpijn en andere pijnen effectief verzacht. De aangename warmte die het infrarood genereert, dringt diep door in uw huid en helpt de bloedcirculatie stimuleren en uw spieren verwarmen. Hierdoor worden uw spieren zachter en ontspannen zich. Van alle gezondheidsklachten komt rugpijn, na hoofdpijn, het meest voor. Bij mensen jonger dan 45 jaar vormen rugklachten zelfs de meest voorkomende reden tot ziekteverzuim. Onze infraroodcabine met de S-CURVE Full spectrum infraroodstralers is als een oase van ontspanning en kan bijdragen tot verlichting bij rugklachten.

Bewaar dit product voor later

Ontdek ons ruim assortiment

Professionele kwaliteit aan een vriendenprijs

Gratis verzending

Vanaf €120

Snelle levering

Direct verzonden

Veilig betalen

Via SSL encryptie

Omruilen

14 dagen bedenktijd