Ideale Spas
Welkom op onze webshop
Bestel online

Artesian Spas Gecko renovatie pack Platinum Elite besturingssysteem 6 pompen + verwarmingselement

00231
€999,50
Op voorraad
1
Productgegevens

Revisie pack Gecko Control Box met heater Artesian Spas Platinum Elite.

Controlesysteem besturingssysteem (foto 3 en 4 ) voor vervangmarkt en speciaal vervaardigd als vervangsysteem voor de XM (foto 1) met IN.THERM (foto 2) van Artesian Spas Platinum Elite serie (die werkt met de aparte pomp bedieningen per stoel) , geschikt voor spas met de bedieningspanelen IN.K120 extra paneel, IN.K200, IN.K300, IN.K19, IN.K35, IN.K45, IN.K450, IN.K600 Static (niet compatibel met de Graphic), IN.K500 , IN.K800, IN.K1000, IN.K1001, IN.TOUCH Wi-Fi. Elektronisch besturingspakket van de betere jacuzzi besturingssystemen fabrikant Gecko. Indien u dit pakket bestelt als vervanger voor de XM besturing en IN.THERM heater, dan dient u eveneens een kabelbundel te bestellen om de pompen elektrisch aan te sluiten en eveneens kunststof hulpstukken set om de leidingen van en naar de verwarmer aan te passen! De eerste 2 afbeeldingen zijn een voorbeeld van wat vervangen wordt door afbeelding 3 en 4.

Specificaties: verwarmingselement 3,8kW met sensors en koppelingen inbegrepen, met 7 uitgangen voor --> Pomp 1, Pomp 2, Pomp 3, Pomp 4, Pomp 5 of lucht blower, Circulatie pomp, Ozone, direct.(pompen met dubbele snelheid gebruiken 2 uitgangen) Nog te vervolledigen met een bedieningspaneel of bestaande bediening.

Aansluitingen: AMP of Quick Connect

Afmetingen Pack met heater: Lengte: 497 mm onderzijde, bovenkant Lengte: 423mm
Diepte: 130mm Hoogte:369 mm
Extra notities: Dit moet worden gemonteerd door een ervaren vakman of een bekwaam persoon, aangezien een foutieve installatie kan leiden tot schade aan de printplaat en het ongeldig maken van de garantie. Besturingssysteem wordt uitgebreid getest in de fabriek en nooit retour genomen.
RS485 - Neem contact met ons op om te controleren of op het verzonden apparaat de RS485-module aanwezig is. Ondersteunt in.Touch. Wij adviseren deze schakelkast alleen te gebruiken voor vervanging. Dit is een generieke controlebox zonder licentie. Deze unit moet worden gemonteerd door een bevoegd persoon of vakman. Een onjuiste installatie kan de garantie ongeldig maken.IN.K19, IN.K35, IN.K200, IN.K450, IN.K600 STATIC (niet de grafische versie)

Een besturingssysteem communiceert met het bedieningspaneel. Er zijn veel verschillende typen en merken bedieningspanelen en controlesystemen beschikbaar en deze zijn specifiek voor elkaar vervaardigd en niet altijd uitwisselbaar. Heb je vragen over spa besturingssystemen of bedieningspanelen? Neem contact op met ons.


Bewaar dit product voor later

Ontdek ons ruim assortiment

Professionele kwaliteit aan een vriendenprijs

Gratis verzending

Vanaf €120

Snelle levering

Direct verzonden

Veilig betalen

Via SSL encryptie

Omruilen

14 dagen bedenktijd