Ideale Spas
Welkom op onze webshop
Bestel online

Renovatie Pack besturing, digitaal paneel en verwarmer voor 1 of 2 pompen en eventuele circulatiepomp

00238
€674,50
Op voorraad
1
Productgegevens

Revisie Pack Paneel digitaal kleurenscherm, heater 3KW, controle box besturingskast voor 1 of 2 pompen + eventueel circulatiepomp

Lengte: 434mm incl. heater, box alleen 360mm, Hoogte: 233mm , Diepte: 82mm

Specificaties controle Systeem: Geproduceerd in 1 van de Balboa fabrieken, het zijn snel verbindingsklemmen waarin u de bestaande kabels makkelijk kan aansluiten, Pompfiche 1: pomp met dubbele snelheid of enkele snelheid als er een circulatiepomp wordt gebruikt. Pompfiche 2 enkele snelheid of een luchtpomp. Pompfiche Circulatiepomp. Verwarming 3kW (2KW indien met zwart/wit scherm wordt besteld) met 2" inch connecties en moeren met dichtingen, Ozon aansluiting: x1 , Licht aansluiting x1, Directe fiche 230V voor muziek of..

Bedieningspaneel: Dit Digitale bedieningspaneel met aanraaktoetsen heeft een kleurenscherm en de functies worden weergegeven op het bedieningspaneel, zijn gemakkelijk af te lezen en in te stellen. uitgebreide programma's en instellingen. Actieve aanraaktoetsen met verlichting, met navigatie- en sneltoetsen, storingsinformatie wordt op het display weergegeven. De configuratie van het besturingssysteem is makkelijk te wijzigen op het bedieningspaneel.

Keuze uit 3 bedieningspanelen : 1. paneel met JET, LICHT, FLIP, BEVESTIG en 4 NAVIGATIE TOETSEN (Lengte: 170 mm Hoogte: 58 mm) of 2. paneel met groot kleurenscherm JETS1, JETS2, FLIP, MODE, LICHT en 5 TOETSEN voor NAVIGATIE EN BEVESTIG (Lengte: 225 mm Hoogte: 78 mm) of 3. Paneel met scherm zwart/wit : JETS, AUX, LIGHT, PROGRAM (Lengte: 160 mm Hoogte: 50 mm).

Dit moet worden geplaatst door een ervaren vakman of een bekwaam persoon, aangezien een foutieve installatie kan leiden tot schade aan de printplaat, bediening en sensoren en het ongeldig maken van de garantie. Er zijn veel verschillende typen en merken bedieningspanelen en controlesystemen beschikbaar en deze zijn specifiek voor elkaar vervaardigd en niet altijd uitwisselbaar. Heb je vragen over spa bedieningssystemen of panelen? Neem contact op met ons.

Bewaar dit product voor later

Ontdek ons ruim assortiment

Professionele kwaliteit aan een vriendenprijs

Gratis verzending

Vanaf €120

Snelle levering

Direct verzonden

Veilig betalen

Via SSL encryptie

Omruilen

14 dagen bedenktijd