Ideale Spas
Welkom op onze webshop
Bestel online

WELLNESS SPA MASSAGE BAD Rond Inbouw of opbouw whirlpool

00368
€0,00
Uitverkocht
1
Productgegevens

Wellness overloop Spa Massage bad inbouw of opbouw voor centra.

We hebben eveneens een groot assortiment van spabaden specifiek voor de publieke wellness. Dit in Lucite of Aristech Acryl, maar ook in roestvrij staal of betegeld met mozaïk.. Zowel vierkante modellen, ronde , ovaal , octagon en dit als een inbouwspa of opbouwspa voor privé of wellness centra met eventueel een aparte ATM filtratie systeem en/of buffertank. Deze inbouwspa's bieden de gebruikers een algeheel gevoel van welzijn dankzij de tegenover elkaar opgestelde zitplaatsen die daar als een waaier omheen liggen. Hij is zo ontwikkeld dat zowel de gebruiksbeleving in groepen als voor stellen buitengewoon is, dankzij de gevarieerde verdelingen van jets en injectoren in iedere positie om aanvullende hydromassages en rotering binnen de kuip mogelijk te maken. Als u 1 van onze IDEALe Spas kiest, maakt u zonder meer een goede keus. Onze spas zijn het resultaat van jarenlang onderzoek en ontwikkeling met het oog op het verbeteren van de gebruikerservaring aan de hand van design en technologie. Hoog-rendement drukfiltratie in optie. Leverbaar op bestelling; verkrijgbaar als vrijstaand massagebad of uitgebreid inbouw massagebad voor privé of wellness centra.

Diverse modellen:

¢200*90cm 33jets 2 jet massage pompen, optie 12 Airpool luchtjets en pomp , eventueel aparte circulatiepomp

¢220*80cm 37jets 1 jet massage pomp en Airpoolpomp, eventueel aparte circulatiepomp

¢235*95cm 43jets 2 jet massage pompen, optie 12 Airpool luchtjets en pomp, eventueel aparte circulatiepomp

¢245*100cm 57jets 2 jet massage pompen, optie 12 Airpool luchtjets en pomp, eventueel aparte circulatiepomp.

Met de AFM drukfilter blijft het water schoon en worden verontreinigingen verwijderd. De drukfilter verzekert een hoog-rendement drukfiltratie, eenvoudig onderhoud en een lange levensduur van de filter.

Diverse Starry kleurenleds en 1 power kleurenled verlichten de Spa vanbinnen. Uitgerust met complete massage, waardoor u kunt genieten van alle voordelen van de hydrotherapie in een comfortabele houding.

Ontspannende luchtmassage: Er wordt lucht in de Spa geblazen, waardoor er duizenden belletjes ontstaan die, als ze met het lichaam in aanraking komen, de spieren ontspannen. De luchtinjectoren, die in de zone van de onderrug en de benen zijn ingebouwd, zijn ideaal om de massage mee te beëindigen en de spieren te ontspannen.

Massage-intensiteit instellen: Met de “ventury-regeling” kunt u de massage-intensiteit instellen. Van een lichte massage tot een harde straal, door aan de dichtstbijzijnde bedieningsknop te draaien.

Optie's : Waterbehandelingssystemen zoals Ozone, UVC, verbindingsleidingen tussen de spa en de technieken, montage.

Inbouwspa, indien voor plaatsing in een openbare (WHVBZ/ Vlarem II ) situatie, moet er van het DAISY concept worden uitgegaan - optimale techniek qua automatisering en waterbehandeling (zie tekening). DAISY+ behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Indien een spa wordt toegepast in een openbare/publieke toepassing is overleg met de betrokken instanties noodzakelijk, om eventuele misverstanden en risico’s vooraf weg te nemen. Houd altijd rekening met maximale afmetingen van de (aanzuig)openingen in de spa en eventuele aanpassingen daarvoor. Flow- en installatieschema’s, maximale aanzuigsnelheden, minimaal te realiseren filtercapaciteit zijn enkele voorwaarden die altijd afgestemd moeten worden.

Bewaar dit product voor later

Ontdek ons ruim assortiment

Professionele kwaliteit aan een vriendenprijs

Gratis verzending

Vanaf €120

Snelle levering

Direct verzonden

Veilig betalen

Via SSL encryptie

Omruilen

14 dagen bedenktijd