Ideale Spas
Welkom op onze webshop
Bestel online

Hamam MODULE COMFORT Wellness thuis

00366
€9 995,00
Op voorraad
1
Productgegevens

Hamam MODULE Wellness thuis: op bestelling, prijs is afhankelijk van de gekozen optie's en de grootte. Wij leveren of installeren alle elementen welke nodig zijn om een bouwkundig bijna op maat gemaakt stoombad te realiseren. Naast de stoomtechniek zijn er diverse elementen om een mooi stoombad te maken, o.a. wand met glasdeur met kader, vensters, banken in PS of acryl, wandpanelen in PS of acryl of panelen, dak uit PS of dak uit vlak of gebogen materiaal. Dikwijls is de stoomcabine ook uitgerust met een regendouche en handsproeier.

Voordelen van een stoombad:

Ultieme ontspanning bereikt u door het prikkelen van al uw zintuigen. In een MODULE stoomdouche komen aromatherapie, chromotherapie, massage, muziek en stoom samen en ervaart u een moment van ‘ultieme relaxation’. Na afloop voelt u zich energiek en vitaal. Een stoomsessie revitaliseert namelijk; het versterkt uw immuunsysteem, heeft een weldadig effect op hard en bloedvaten en herstelt de natuurlijke vochtbalans van de huid.

Doordat een stoomdouche een afgesloten ruimte is, blijft bovendien uw badkamer droog. Ideaal als u na het stomen of douchen de spiegel wilt gebruiken. Omdat de badkamer droog blijft verhoogt u daarnaast de levensduur van uw badkamer. De stoomdouche is ook ideaal als u van uw badkamer en de master bedroom één wilt maken.

1. MODULE COMFORT Wellness thuis : Comfortabele inbouw cabines voor 1 of 2 personen, gemaakt uit hoogwaardig acryl in de kleur wit. Acryl neemt minimaal warmte op en isoleert zodat het stoom effect maximaal is. Deze cabines vereisen weinig onderhoud en blijven jarenlang hun luxe uitstraling behouden. Kenmerken: Cabines uit acryl , deur in 8 mm glas helder, brons of grijs in een deur kozijn aluminium wit; Deur draait voorstaand scharnieren links of rechts , Inclusief afvoer en externe stoomtechniek en thermostatisch H. Grohe kraanwerk met douchegarnituur en regendouche 240mm. Bediening Smart: 3 Stoom temperaturen, 3 snelheden afgifte Aromatherapie, · Kleurentherapie (2 RGB kleur LEDspots) inclusief dimmen en rotatie kleuren. of mits meerprijs €3000 heeft u de Bediening Digitaal display: Stoom temperatuur 40 - 52 o C · Kleurentherapie (RGB kleur LED) inclusief dimmen en rotatie kleuren · Aromatherapie (2 geuren) · Bluetooth muziek (volume, playlist)

2. MODULE DELUXE PRO Wellness; De DELUXE PRO douche- stoomcabines zijn robuust en ontworpen voor snelle installatie en montage. Deze cabines kunnen desgewenst op maat gemaakt worden waardoor ze vrijwel in elke situatie geplaatst kunnen worden; zowel privé maar ook voor professionele toepassingen. Gezien de vele mogelijkheden en combinaties kunt u uw eigen DELUXE PRO cabine samenstellen in samenspraak met 1 van onze adviseurs. Voor het realiseren van een Hamam beschikken we over verschillende componenten

  • Banken vlak of met mozaik, voorzien van LED strip verlichting
  • Of banken uit acryl, hygiënisch en makkelijk in onderhoud
  • wandpanelen hebben een eigen stijl, een stijl die zich aan de omgeving van het stoombad kan aanpassen of acryl wandpanelen
  • Stoomgenerator voor Hamam (40 °C) met digitale bediening
  • Automatische geurstofdosering: Aromatherapie vloeistof of zoutoplossing
  • Luxe douchevoorziening naar eigen smaak
  • Bluetooth muziekmodules

* De temperatuur in een Hamam (40 °C is anders dan een west europees stoombad (48 °C).

Prijs op aanvraag, i.f.v. de grootte en materialenkeuze;

Stoomtechniek : De stoomproductie wordt geregeld door middel van de stoomunit die buiten de cabine wordt geplaatst. Dit betekent dat er een technische ruimte beschikbaar gemaakt dient te zijn waar de stoomunit en aanverwante techniek geplaatst wordt (lengte van de stoomleiding kan maximaal 3,5 m zijn). Deze ruimte dient altijd bereikbaar te zijn. Uiteraard is de complete techniek voorzien van alle benodigde beveiligingen.

Installatie voorzieningen De stoomdouche kan geïnstalleerd worden als: · Er in de ruimte een aansluiting is voor warm en koud water. · Er een douche-waterafvoer is. · Er ontluchting /verluchting is voor natuurlijke ventilatie/mechanisch. · Er een 230V of 400V electriciteit aansluiting aanwezig is. · Er een hittebestendige afvoer aanwezig is in de installatieruimte van de stoomtechniek

Levering aan de voorzijde huis regio Limburg is inbegrepen mits hulp van de klant, de kosten voor het eventuele kraanwerk en montage zijn afhankelijk van de plaats en regio. Dit artikel wordt individueel speciaal voor u gemaakt op basis van uw bestelling. Begrijp alsjeblieft dat ruilen of annuleren niet mogelijk is voor dit product.

Bewaar dit product voor later

Ontdek ons ruim assortiment

Professionele kwaliteit aan een vriendenprijs

Gratis verzending

Vanaf €120

Snelle levering

Direct verzonden

Veilig betalen

Via SSL encryptie

Omruilen

14 dagen bedenktijd