Ideale Spas
Welkom op onze webshop
Bestel online

Hamam POLYESTER STEAM Relax stoomcabine

00966
€5 695,00
Op voorraad
1
Productgegevens

Polyester stoomcabines STEAM Relax zitjes 2 tot 8 personen, 6 modellen

Op bestelling en de prijs wordt berekend na bespreking of prijsaanvraag.

• Voor privé en openbaar gebruik, topkwaliteit, gebaseerd op ruim 50 jaar ervaring in klassieke stoomtechniek.

• In vele uitvoeringen (rechthoek, octagon, vierkant) standaard leverbaar in 3 kleuren. (wit 9016, azuurblauw of lichtgrijs 9018 ) Ook granité kleur (3D keramische graniet kleur) of RAL-kleur is mogelijk mits meerprijs van 15%.

• Geleverd als handig ‘bouwpakket’ en is derhalve montagevriendelijk.

• Vervaardigd uit hoogwaardig glasvezel versterkt polyester acrylaat en geïsoleerd met 22mm piepschuim isolatie.

• Standaard uitgevoerd met een in hoogte verstelbare bodem met afvoermogelijkheid.

• Indien u dit wenst, ook zonder bodem leverbaar als er een getegelde vloer is voorzien (16cm lager)

• Elk model heeft een gebogen plafond zodat condenswater via de zijwanden wordt afgevoerd.

• Comfortabele zitbank die ook is voorzien van afwateringsgoot.

• Een glasdeur (bronskleur) met een hoogte van 180cm wordt standaard meegeleverd. Deze glasdeur is tegen meerprijs ook leverbaar in helder glas of een hoogte van 190cm i.p.v. 180cm.

• Nog te vervolledigen met een stoomgenerator en verlichting. Buitenafwerking is niet inbegrepen.

• Afmetingen beginnen vanaf 122x146cm tot 277cm x 212cm, er zijn 6 modellen in Relax uitvoering.

• Steam Generator IS OPTIE incl. digitale control unit, roestvrij stalen uitlaat, aroma, aan/uit, prijzen professionele stoomunit vindt u ook bij de POLYESTER STEAM Classic versie.

• inbouwspot LED wit licht of kleurenlichttherapie met bediening = optie

op bestelling, prijs is afhankelijk van de gekozen optie's en de grootte. Wij leveren of installeren alle elementen welke nodig zijn om een bouwkundig stoombad te realiseren. Naast de stoomtechniek zijn er diverse elementen om een mooi stoombad te maken, o.a. wand met glasdeur met kader, vensters, banken en panelen in acryl, dak uit gebogen acryl. Plaatsing is een meerprijs.

Voordelen van een stoombad:

Ultieme ontspanning bereikt u door het prikkelen van al uw zintuigen. In een MODULE stoomdouche komen aromatherapie, chromotherapie, massage, muziek en stoom samen en ervaart u een moment van ‘ultieme relaxation’. Na afloop voelt u zich energiek en vitaal. Een stoomsessie revitaliseert namelijk; het versterkt uw immuunsysteem, heeft een weldadig effect op hard en bloedvaten en herstelt de natuurlijke vochtbalans van de huid.

Doordat een stoomdouche een afgesloten ruimte is, blijft bovendien uw badkamer droog. Ideaal als u na het stomen of douchen de spiegel wilt gebruiken. Omdat de badkamer droog blijft verhoogt u daarnaast de levensduur van uw badkamer. De stoomdouche is ook ideaal als u van uw badkamer en de master bedroom één wilt maken.

Prijs op aanvraag, i.f.v. de grootte en materialenkeuze;

Stoomtechniek : De stoomproductie wordt geregeld door middel van de stoomunit die buiten de cabine wordt geplaatst. Dit betekent dat er een technische ruimte beschikbaar gemaakt dient te zijn waar de stoomunit en aanverwante techniek geplaatst wordt (lengte van de stoomleiding kan maximaal 3,5 m zijn). Deze ruimte dient altijd bereikbaar te zijn. Uiteraard is de complete techniek voorzien van alle benodigde beveiligingen.

Installatie voorzieningen De bekleding aan de buitenzijde is nooit inbegrepen en kan optioneel door ons worden voorzien. De stoomdouche of Hamam kan geïnstalleerd worden als: · Er in de ruimte een aansluiting is voor warm en koud water. · Er een douche-waterafvoer is. · Er ontluchting /verluchting is voor natuurlijke ventilatie/mechanisch. · Er een 230V of 400V electriciteit aansluiting aanwezig is. · Er een hittebestendige afvoer aanwezig is in de installatieruimte van de stoomtechniek

Bewaar dit product voor later

Ontdek ons ruim assortiment

Professionele kwaliteit aan een vriendenprijs

Gratis verzending

Vanaf €120

Snelle levering

Direct verzonden

Veilig betalen

Via SSL encryptie

Omruilen

14 dagen bedenktijd