Ideale Spas
Welkom op onze webshop
Bestel online

IDEALe PRESTIGE Infrarood cabine infraroodsauna

00317
€11 995,00
Op voorraad
1
Productgegevens

IDEALe SPAS PRESTIGE Infrarood cabine (levertijd 4 a 12 weken)

Deze super luxueuze Infrarood cabine wordt geheel naar uw wensen ontworpen. Door de volledig glazen voorwand met heldere glasdeur zie je het luxueuze interieur. Banken uit zacht ayous hout, binnenwanden uit hemlock met zoutstenen bekleding, luidspreker met bluetooth, buitenwanden uit Scandinavisch vuren. In de cabine bezorgt de speciale indirecte led kleurenlichttherapie verlichting met geïntegreerde luidsprekers je een heuse loungesfeer waar het heerlijk vertoeven is. Door gebruik te maken van aparte in het oog springende materialen uit de natuur, zoals zoutsteen uit de Himalaya, geven wij uw Wellness project een speciale toets. Door gebruik te maken van zoutstenen, wordt de cabine geïoniseerd en verzadigd met zoutverbindingen. Dit effect biedt verlichting voor een heel aantal kwaaltjes en aandoeningen. Het hoge zoutgehalte van de lucht heeft een gunstig effect voor je luchtwegen en je huid. Wellness staat voor een gezond evenwicht tussen lichaam en geest. Mede door de sfeer van de ruimte waarin men zich bevindt, krijgt men een welbepaald gevoel. Deze luxueuze infraroodsauna wordt dikwijls gekocht door de kritische klant die verlangt naar goede infrarood die perfect te regelen is en de infraroodcabine naar eigen smaak wil laten produceren. De infraroodstralers zijn de Quartz Vitae Full Spectrum, de grootst mogelijke straler die verkrijgbaar is. U kan er ook voor kiezen om eventueel de zijwanden uit stenenbekleding of een imitatiehoutsoort naar keuze te laten bekleden. En bovendien is ze uitgerust met een moderne bedieningsunit Adaptive Smart Control ( WiFi )waarmee je de intensiteit per 1% nauwkeurig van de infrarood stralers zelf kunt regelen, ook de beenverwarming. Door de temperatuur vooraf in te stellen, zal de cabine een stabiele temperatuur behouden tijdens een infrarood sessie. Alles om uw ervaring zo individueel mogelijk te maken.

Deze exclusieve IDEALe SPAS Prestige infrarood sauna is verkrijgbaar in 5 standaard maten en is geschikt voor maximaal 6 personen. Het biedt de mogelijkheid om door haar flexibiliteit en uw eigen keuze van inrichting een uniek wellnessparadijs te creëren. De binnen afwerking van de infraroodcabine is meestal Hemlock,, maar u kan kiezen zonder meerprijs uit Canadese rode ceder, hemlock, ayous, espen, de buiten afwerking is standaard Scandinavisch vurenhout. De achter het plafond verdoken RGB led kleurentherapie verlichting zorgt rondom voor een aangename sfeer. Wordt steeds op bestelling geproduceerd, leveringstermijn tussen de 4 en 16 werkweken.

Standaard uitrusting
Binnenafwerking in Hemlock (of Canadees red ceder of ayous of espenhout )
Zoutstenen op de achterwand: keuze uit vierkante of rechthoekige stenen.
Bankjes, rugleuningen, vloer van ayoushout, verstelbare verplaatsbare rugsteunen
Veiligheidsfront in helder glas met glasdeur 1790x691x8mm met RVS scharnieren en handgreep
Adaptive Smart Control besturingseenheid met uitstekende regelbaarheid, connectie Smart Phone – incl. verwarming, intensiteit, temperatuur, timer, verlichting, kleurentherapie, ventilatie, muziek, hartslagfunctie, Bluetooth
Quarts Vitae Full spectrum infraroodstralers, vloerverwarming en infrarood stralers vooraan
Verdoken indirecte LED kleurentherapie verlichting rondom in plafond
Bluetooth-verbinding met onder de bank 1 ingebouwde grote luidspreker
Allerhande maatwerk of naar uw eigen ontwerp ook mogelijk mits extra kost;
Optimaal rendement.

De Quartz Vitae behuizing is ontworpen in het vooraanstaande laboratorium Seibersdorf en samengesteld om met de speciale reflector het absolute rendement de bereiken. De speciale reflector doet de IR-stralen weerkaatsen totdat ze uw lichaam bereiken. De Veilige XL Full-spectrum infrarood straler verwarmt direct het lichaam, zonder opwarmtijd. De infrarood dringt veilig door tot dieper liggend spierweefsel waardoor de totale ontspanning gemakkelijker wordt bereikt. Deze gepatenteerde XL Full Spectrum stralers bieden een ongekend rendement en comfort dankzij de snelle opwarming en hun vermogen elektrische energie precies daar om te zetten in warmte warmte waar die gewenst is, IN HET LICHAAM, een heerlijke warme omgeving waarin het goed ontspannen en transpireren is, en waarmee u tevens uw lichaam reinigt.

Geavanceerde electronische besturing Adaptive Smart control.
Met de dimbare besturing kunt u het vermogen van de infraroodstralers regelen. Bij minder vermogen is de kerntemperatuur van de full-spectrumstraler lager, hierdoor verschuift de golflengte meer naar het lange golfbereik en minder intens. Op deze manier kunt u de meest optimale instelling kiezen die het beste bij uw persoonlijke voorkeur past. Spierontspanning met een hoge of lagere temperatuur in de cabine, de bediening is gemakkelijk en comfortabel te gebruiken. De Adaptive Smart Control sturing bedient eveneens muziek, eventuele ventilatie en hiermee kan je 6 verschillende groepen van stralers verschillend in stappen van 1% dimmen. Ook heeft de Adaptive Smart Control sturing een Wifi functie, zodat je je cabine al dan niet op afstand kan besturen met een App op je Smartphone of tablet.

Gezonde warmte.

De infraroodwarmte van de Full spectrum straler voelt niet alleen er comfortabel en aangenaam aan, maar heeft ook een verzachtend effect op pijn. Onderzoek heeft aangetoond dat infraroodlicht spierpijn en andere pijnen effectief verzacht. De aangename warmte die het infrarood genereert, dringt diep door in uw huid en helpt de bloedcirculatie stimuleren en uw spieren verwarmen. Hierdoor worden uw spieren zachter en ontspannen zich. Van alle gezondheidsklachten komt rugpijn, na hoofdpijn, het meest voor. Bij mensen jonger dan 45 jaar vormen rugklachten zelfs de meest voorkomende reden tot ziekteverzuim. Gemaakt van origineel Canadees Hemlock hout (PEFC), compleet met alle benodigde accessoires en voorzien van de nieuwste technologie.

Bewaar dit product voor later

Ontdek ons ruim assortiment

Professionele kwaliteit aan een vriendenprijs

Gratis verzending

Vanaf €120

Snelle levering

Direct verzonden

Veilig betalen

Via SSL encryptie

Omruilen

14 dagen bedenktijd