Ideale Spas
Welkom op onze webshop
Bestel online

IDEALe Spas inverter WARMTEPOMP WIFI HEAT PUMP 3.8 voor SPA of ZWEMSPA of ZWEMBAD 14-20m3 HEATPUMP

00912
€1 695,00
Op voorraad
1
Productgegevens

IDEALe SPAS SBR-3.8 IV WIFI Warmtepomp inverter heat pump 3,8KW (verbruik 0,79kw) voor spa of zwembad van 14-20m3, LOW NOISE. (in voorraad met WIFI)

Een eenvoudige en flexibele manier om uw spa of zwembad zeer energie zuinig te verwarmen of te koelen. Een warmtepomp van een goede prijs kwaliteit met een zeer laag geluidsniveau en titanium wisselaar en werkt tot een buitentemperatuur van -15°C. Met digitale bediening op de warmtepomp zelf.

Heeft een hoge energie-efficiëntie (COP) van 5 en is wel tot 10 keer die van een traditionele spa-verwarmer. Werkt stil en schakelt zich automatisch in wanneer nodig. Het geluid tijdens maximale gebruik is 47dBA bij type 3,8KW. De instelbare temperatuur om te verwarmen is 15°C tot 40°C en om te koelen van 8° tot 28°C. De omkasting is gemaakt van gelakt metaal en beter bestand tegen U.V. dan kunststof. Met de nodige beveiligingen zoals waterdruksensor, anti-pendelen, automatische ontdooi functie, aan/uit functie met timer, verwarmen/koelen/automatisch programma. Ook met ingebouwde WIFI leverbaar zodat u uw warmtepomp via uw APP op uw SmartPhone kan instellen of bekijken.

Als u de IDEALe SPAS control heat pump module en IN.Touch WIFI module heeft, dan kan u uw IDEALe SPAS overal via uw smartphone bedienen en ook selecteren hoe u uw spa wil verwarmen , via de verwarmer die standaard is ingebouwd of via deze hoog technologische warmtepomp, of beiden tegelijk..

Vermogen: 230V 50Herz ; type 3,8KW uitgangsvermogen heeft een 0,79KW verbruiksvermogen met Max 3,6A, geluidsniveau = 30 tot 47dBA , COP= 4,81

Afmetingen: type 3,8KW: Lengte: 935mm Breedte: 360mm Hoogte: 520mm

Specificaties: Werkt tot een buitentemperatuur van -15°C, Gemonteerd op een basis met 4 voetjes. 1,5inch blauwe plastic moeren met vrouwelijke uitgangen om aan te sluiten op de waterleidingen. Aanbevolen water debiet: 2-4m3/uur bij type 3,8KW (0,79kw input) voor zwembad tot 20m3 en water debiet: 2-4m3/uur bij type 5,3KW (1,09KW input) voor zwembad tot 30m3 of 4-7m3/uur bij 9,5KW (1,9KW input) voor een zwembad tot 42m3.

De IDEALe SPAS™ warmtepomp heeft een ingebouwde flow sensor. Bij sommige besturingssystemen kan u met een extra printplaatje of module een keuze maken in warmtebron; of schakelen de circulatiepomp uit indien de spa watertemperatuur hoger wordt dan deze die gevraagd op de SPA bediening. De benodigde extra leidingen, kleppen, aansluithulpstukken zijn niet meegeleverd.

Het Spa besturingssysteem communiceert NIET met de warmtepomp, maar schakelt deze aan of uit, de warmtepomp zelf moduleert wel tijdens de werking. IDEALe SPAS heeft de optionele IDEALe SPAS Gecko heat pump module en WI-FI module die heel handig zijn. Heb je vragen of de warmtepomp mogelijks compatibel is met uw spa besturingssysteem? Neem contact op met ons.

Bewaar dit product voor later

Ontdek ons ruim assortiment

Professionele kwaliteit aan een vriendenprijs

Gratis verzending

Vanaf €120

Snelle levering

Direct verzonden

Veilig betalen

Via SSL encryptie

Omruilen

14 dagen bedenktijd