Ideale Spas
Welkom op onze webshop
Bestel online

INFRAWAVE Lounge Infrarood cabine 141 x 141 x 202cm

00313
€5 495,00
Op voorraad
1
Productgegevens

INFRAWAVE RR-140 Lounge Infrarood cabine 141 x 141 x 202cm

INFRAWAVE infraroodsauna met een leveringstermijn van 1 tot 7 weken, met lounge zit/ligplaats voor 2 personen. Gemaakt van origineel Canadees red cedar hout (PEFC) of Ayous, compleet met alle benodigde accessoires en voorzien van de nieuwste technologie. Het heeft een geavanceerde elektronische regeleenheid, waarmee u de intensiteit en temperatuur van de stralingselementen kunt aanpassen. Met de schakelaar op de behuizing van de heater kunt u kiezen tussen full-spectrum infrarood heaters of magnesiumoxide.

Standaard uitrusting

* Geleverd in origineel Canadees red cederhout (PEFC) of Ayous buiten verticale afwerking en binnen horizontale afwerking in Canadees rood cederhout of Ayous;
* Ergonomische lig/zitbank Canadese red cedar of Ayous bank en neksteun

* Speciale handdoek zweetvanger voor ergonomische lig/zitbank

* Veiligheidsglas getinte glazen deur 1850x590x8mm met bruine scharnieren en handvat; Mits meerprijs van €995 kan u de voorwand volledig in veiligheidsglas verkrijgen.
* Digitale Controle-eenheid met sturing 3 adaptieve zone's,
* 2 S-Curve ergonomische full-spectrum infrared heaters 600W , 2 Duo infrarood heaters (magnesium Oxide en Quartz Full Spectrum 500/750W) voor de front en 1 vloerverwarming 80W.
* 2 LED RGB kleurentherapie strips in het plafond, inclusief afstandsbediening

* Draagbare Bluetooth-luidspreker

* Aromatherapie

* Maatwerk ook mogelijk mits extra kost; Standaard wordt de cabine in 6 delen gemaakt. Indien er weinig ruimte is om de cabine ter plaatse te krijgen, kan u de voor- en achterwand en de 2 zijwanden ook in meerdere delen hebben mits een meerprijs.

Levering aan de voorzijde huis regio Limburg is inbegrepen mits hulp van de klant, de kosten voor het eventuele kraanwerk en montage zijn afhankelijk van de plaats en regio. Dit artikel wordt individueel speciaal voor u gemaakt op basis van uw bestelling. Begrijp alsjeblieft dat ruilen of annuleren niet mogelijk is voor dit product.

Optimaal rendement.

De DUO behuizing is ontworpen in het vooraanstaande laboratorium Seibersdorf en samengesteld om met de speciale reflector het absolute rendement de bereiken. De speciale reflector doet de IR-stralen weerkaatsen totdat ze uw lichaam bereiken. Met de geavanceerde DUO infrarood stralers heeft u alle benodigde techniek in huis. De Veilige XL Full-spectrum infrarood straler verwarmt direct het lichaam, zonder opwarmtijd. De infrarood dringt veilig door tot dieper liggend spierweefsel waardoor de totale ontspanning gemakkelijker wordt bereikt. Deze gepatenteerde Duo XL Full Spectrum stralers bieden een ongekend rendement en comfort dankzij de snelle opwarming en hun vermogen elektrische energie precies daar om te zetten in warmte warmte waar die gewenst is, IN HET LICHAAM. De magnesiumoxide infrarood straler verwarmt hoofdzakelijk de lucht welke weer het lichaam verwarmt. een heerlijke warme omgeving waarin het goed ontspannen en transpireren is, en waarmee u tevens uw lichaam reinigt.

Geavanceerde electronische besturing.
Met de dimbare besturing kunt u het vermogen van de infraroodstralers regelen. Bij minder vermogen is de kerntemperatuur van de full-spectrumstraler lager, hierdoor verschuift de golflengte meer naar het lange golfbereik en minder intens. Op deze manier kunt u de meest optimale instelling kiezen die het beste bij uw persoonlijke voorkeur past. Spierontspanning met een hoge of lagere temperatuur in de cabine, de bediening is gemakkelijk en comfortabel te gebruiken. Met deze bediening kan je de cabine in- en uitschakelen, de tijd en temperatuur instellen, selecteren welke stralers je wil laten werken, de mooie kleurenlichttherapie.

Gezonde warmte.
De infraroodwarmte van de Full spectrum straler voelt niet alleen er comfortabel en aangenaam aan, maar heeft ook een verzachtend effect op pijn. Onderzoek heeft aangetoond dat infraroodlicht spierpijn en andere pijnen effectief verzacht. De aangename warmte die het infrarood genereert, dringt diep door in uw huid en helpt de bloedcirculatie stimuleren en uw spieren verwarmen. Hierdoor worden uw spieren zachter en ontspannen zich. Van alle gezondheidsklachten komt rugpijn, na hoofdpijn, het meest voor. Bij mensen jonger dan 45 jaar vormen rugklachten zelfs de meest voorkomende reden tot ziekteverzuim. Onze infraroodcabine met de S-CURVE Full spectrum infraroodstralers is als een oase van ontspanning en kan bijdragen tot verlichting bij rugklachten.

Bewaar dit product voor later

Ontdek ons ruim assortiment

Professionele kwaliteit aan een vriendenprijs

Gratis verzending

Vanaf €120

Snelle levering

Direct verzonden

Veilig betalen

Via SSL encryptie

Omruilen

14 dagen bedenktijd