Ideale Spas
Welkom op onze webshop
Bestel online

Joyonway WiFi ontvanger WIFI module

00967
€225,00
Op voorraad
1
Productgegevens

Joyonway WiFi Receiver Module

Bedien uw spa eenvoudig op afstand met een mobiel apparaat met deze Joyonway Wifi Ontvanger. Met behulp van de bijbehorende app kun je alle functies bedienen en instellen, zoals de dag/nacht/economy modus, de filtertijden, de verwarmings periode's, de temperatuur aanpassen, jets bedienen en de verlichting instellen, allemaal op afstand vanaf je smartphone of tablet.

De module maakt verbinding met uw Wi-Fi-thuisnetwerk om uw spa op afstand te kunnen bedienen. Installeer het ergens op een droge plaats achter de omkasting van de spa of in een technische ruimte. Sluit rechtstreeks aan op de fiche in de schakelkast. Download de app naar uw apparaat zoals iPhone®, iPod touch® of iPad® of Android® (sommige toestellen) en u kunt aan de slag. Geschikt voor Joyonway sturingen.

Een WIFI module werkt samen met het besturingssysteem. Er zijn veel verschillende typen en merken beschikbaar en deze zijn specifiek voor elkaar vervaardigd en niet altijd uitwisselbaar. Heb je vragen over spa onderdelen? Neem contact op met ons.

Bewaar dit product voor later

Ontdek ons ruim assortiment

Professionele kwaliteit aan een vriendenprijs

Gratis verzending

Vanaf €120

Snelle levering

Direct verzonden

Veilig betalen

Via SSL encryptie

Omruilen

14 dagen bedenktijd