Ideale Spas
Welkom op onze webshop
Bestel online

SCHRUNS Sauna 220 x 200

00330
€7 495,00
Op voorraad
1
Productgegevens

SCHRUNS Sauna 220 x 200 x 200cm (levertijd 4 a 12weken)

Deze elegante en comfortabele sauna biedt een perfecte balans voor wie op zoek is naar ontspanning met een moderne interpretatie van traditie. Het is een voorbeeld van een kwaliteitssauna die ook nog eens betaalbaar is. Modern en mooi van design, de grote glaspartij maakt de sauna toegankelijker en zorgt ervoor dat het een geheel vormt met uw ruimte. Deze SCHRUNS sauna is gemakkelijk in te bouwen in uw badkamer, waardoor het een nog meer luxe uitstraling krijgt. Het eenvoudige ontwerp maakte deze sauna gemakkelijk en efficiënt in het gebruik, zonder dat er speciale instructies of ondersteuning nodig zijn. Voor ons staan uw comfort en veiligheid op de eerste plaats. Perfect voor liefhebbers van traditionele Finse sauna's en eenvoudige ontwerpen. De vele donkere en goed doorgroeide noesten van dit delicate Scandinavische vurenhout geven dit naaldhout zijn mooie uitstraling. Scandinavische dennen groeien in de buurt van de poolcirkel, waar extreme kou de groeisnelheid veel langzamer maakt; dergelijke omstandigheden hebben dit hout erg dicht gemaakt met een hogere dichtheid dan sneller groeiende soorten, dus perfect voor de hoge temperatuur van de sauna. Een groot voordeel van dit hout is ook de geurige geur die een kalmerend effect heeft en ons aanmoedigt om te vertragen. Het rustieke hout is perfect in balans met het elegante LED-licht achter de rugleuning. De perfecte balans tussen traditie en moderniteit. Wordt op bestelling geproduceerd, leveringstermijn tussen de 4 en 12 werkweken.

Standaard uitrusting
  • 2 - 4 PERSONEN 220x200x200cm
  • Buiten- en binnen afwerking in Scandinavisch vuren met zwarte latten, horizontaal bekleed met zwarte Trespa sokkel 70 mm. (meerprijs voor Ayous)
  • Bank op twee niveaus, een rugleuning, twee bankverkledingen, zwart ovenbeschermingsrooster van Scandinavisch vurenhout met zwarte Trespa-sokkel 70 mm
  • Helderglazen deur 1790x691 mm, in 8 mm gehard glas, met roestvrijstalen scharnieren, verticale roestvrijstalen / houten handgreep en vast glazen raam
  • Besturingseenheid opbouw buiten de Sauna FCU1000
  • Sauna Oven Alpha Heat 8.0kW 380V
  • Warm witte ledstrips achter de rugleuning (boven- en onderkant rugleuning)
  • Saunakit
  • Wanden in meerdere delen (is gemakkelijker bij moeilijkere toegang)
  • Maatwerk ook mogelijk mits extra kost

Levering aan de voorzijde huis regio Limburg is inbegrepen mits hulp van de klant, de kosten voor het eventuele kraanwerk en montage zijn afhankelijk van de plaats en regio. Dit artikel wordt individueel speciaal voor u gemaakt op basis van uw bestelling. Begrijp alsjeblieft dat ruilen of annuleren niet mogelijk is voor dit product.

Bewaar dit product voor later

Ontdek ons ruim assortiment

Professionele kwaliteit aan een vriendenprijs

Gratis verzending

Vanaf €120

Snelle levering

Direct verzonden

Veilig betalen

Via SSL encryptie

Omruilen

14 dagen bedenktijd