Ideale Spas
Welkom op onze webshop
Bestel online

SPA CLARITY IDEALE CLEAN SPA WATER ONDERHOUD PAKKET VOOR SPA JACUZZI

00023
€79,50
Op voorraad
1
Productgegevens
EAN: 5425021834703
 • Spa Clarity , IDEALE CLEAN SPA WATER onderhoudspakket, makkelijk uw Spa water onderhouden (zonder chloor)

  • Zorgt voor kristalhelder water, maakt het water zacht. Een efficiënte en milieuvriendelijke waterverzorging voor uw spa die het gebruik van chemicaliën reduceert. Je hebt slechts één methode nodig en eenmaal per week te gebruiken. Reinigt en beschermt het water en is makkelijk in gebruik. Houdt pH-waarden constant (bij voorgeschreven gebruik).
   Spa Clarity niet gebruiken in combinatie met andere chemicaliën.
   Verwijdert fijn vuil, vet, huidschilfers, zonnecrèmes... op een milieuvriendelijke manier zonder gebruik te maken van zware chemicaliën. Is niet agressief voor verwarmingselementen, pompen, filters, jets.
  • IDEALE CLEAN SPA WATER CARE is een twee-componenten product, speciaal ontwikkeld door Spa Clarity Spa Water-Care om uw spa makkelijk en milieuvriendelijk te onderhouden en constant helder en zuiver spa water te hebben. Voor een gewone IDEALe spa (200x200cm) komt u +-25 weken toe met dit product en bij een grote spa een 16-tal weken. Door IDEALE CLEAN SPA WATER te gebruiken vermindert U het gebruik van andere chemicaliën.
  • Door IDEALE CLEAN SPA WATER eventueel te combineren met IDEALe SPA CHLOR-O-CHOCK of CHLOR-O-GALET hoeft u zich geen zorgen meer te maken. Het is makkelijk in gebruik en houdt je bubbelbad water helder en schoon zonder zorgen. Het verhindert dat kalkaanslag en andere schadelijke afzettingen (zoals bio films) zich tegen de verwarming, pompen, leidingen en wanden zetten, het buffert het water, zodanig dat er zo weinig mogelijk fluctuaties zijn in uw water.
  • IDEALE CLEAN SPA WATER zorgt door combinatie van de twee componenten ervoor dat alle fijne vervuilingen (huidschilfers, zonnecrèmes, huidvetten, stuifmeel, pollen...) samenklonteren en afgevoerd worden naar de filter en vernietigd door de Ozongenerator of UV-C-lamp en het chloor product. Ook zorgt Spa Clarity ervoor dat de pH schommelingen tot een minimum beperkt blijven. Bij normaal gebruik wordt deze schommeling zelfs herleid tot nul en je zal merken dat het gebruik van chemicaliën zal verminderen.
  • De filters dienen op regelmatige tijdstippen (1x per week of 2-wekelijks) te worden schoongemaakt met IDEALe SPAS FILTER NET of SPA Line of AquaFinesse FILTER CLEANER.
  • Met IDEALE CLEAN SPA WATER beginnen we met een schone lei, dus eerst de spa reinigen met IDEALe SPAS TUBE CLEAN , de spa goed uit te spoelen , daarna vullen met zuiver leidingwater. Spa water dat voorheen werd onderhouden met tal van diverse producten dient altijd te zijn verwijderd voor een goede werking en goed resultaat.
  • Door het product correct te gebruiken in combinatie met een werkende ozontoestel of UVC systeem, hoeft u praktisch geen chloor te gebruiken. Indien u wel chloor wil gebruiken, dan heeft u minder chloor nodig, omdat het chloorgehalte in de jacuzzi slechts 1 ppm hoeft te zijn, dus u heeft veel minder chloor nodig!
  • Gebruik - onderhoud:
   Giet wekelijks 100ml per 1m3 spa waterinhoud van IDEALE CLEAN SPA WATER Spa Clarity bus 1 in je jacuzzi, daarna 100ml/m3 van bus 2. Laat daarna de pompen een paar minuten draaien om een goede werking te bekomen. Bij kleine spas is het minimum 80ml / bus. Indiën u dit wenst, Voegt u eventueel 1 blokje chloor toe in een chloordrijver die helemaal dicht staat. Bij de opstart mag u een chloor chock doen en daarna geen chloor meer gebruiken. Indien de PH waarden van het leidingenwater sterk afwijkt van normale PH waarden (pH 7.2 - 7.6), voeg dan eventueel PH+ of PH- toe om de PH waarde juist te houden voordat u IDEALE CLEAN SPA WATER aan uw spawater toevoegt.
  • Reactie van het water bij toevoegen van IDEALE CLEAN SPA WATER :
   Bij het toevoegen bestaat de mogelijkheid dat het jacuzzi water troebel wordt, dit gaat weg na enkele seconden/minuten als uw pompen in werking zijn. De twee producten dienen afzonderlijk te worden toegevoegd. Als product uit fles nummer 1 en 2 samen in één beker worden gedaan, dan krijgt men een troebel melkachtig product, maar dat mag u aan uw spawater toevoegen en het zal zich 100% mengen met het spawater en is geen enkel probleem. Door de speciale samenstelling van het product kan men na toevoeging ook direct baden.
  • Beste tijdstip voor het toevoegen van IDEALE CLEAN SPA WATER :
   Het is het handigst om dit wekelijks na het baden aan het spawater toe te voegen, zodat de filterinstallatie tijd krijgt om het water te zuiveren. Zo kunnen alle fijne vervuilingen door het filter tegen gehouden worden en in combinatie met IDEALE CLEAN SPA WATER krijgt uw bubbelbad zo kristalhelder water.
  • Inhoud:
   • CLEAN SPA WATER 1 (2 liter)
   • CLEAN SPA WATER 2 (2 liter)
   • Maatbeker
   • Gebruiksaanwijzing
Bewaar dit product voor later

Ontdek ons ruim assortiment

Professionele kwaliteit aan een vriendenprijs

Gratis verzending

Vanaf €120

Snelle levering

Direct verzonden

Veilig betalen

Via SSL encryptie

Omruilen

14 dagen bedenktijd