Ideale Spas
Welkom op onze webshop
Bestel online

SPANET SPA NET SPACONTROLS SV2 SV3 SV4 besturingssystemen bedieningen

00482
€0,00
Op voorraad
1
Productgegevens

SPANET Besturingssystemen Control Box, bedieningspanelen, pompen, verwarmingselementen,... Het meeste van spanet is in voorraad bij de fabrikant en snel verkrijgbaar. De prijs is op aanvraag vermits het assortiment zo uitgebreid is en niet tot ons basis assortiment behoort.

Spa Net Pty Ltd is een Australisch bedrijf dat gevestigd is in Sydney. De drie directeuren van Spa Net hebben samen 75 jaar ervaring in de spa-zwembadindustrie en onze enige focus ligt op het ontwerp en de productie van innovatieve, energiezuinige, hoogwaardige spa-zwembadcontrolesystemen en aanvullende producten.

De producten van Spa Net zijn in eigen huis ontworpen met alleen de meest hoogwaardige componenten. Onze gekwalificeerde R&D-teams in Australië en Nieuw-Zeeland hebben vele jaren ervaring in de ontwikkeling van hoogwaardige spa-apparatuur voor zwembaden. Alle Spa Net producten zijn goedgekeurd voor gebruik in Australië, Nieuw-Zeeland, Azië en Europa. De Spanet producten worden vervaardigd in Shenzhen in China in een ultramoderne productiefaciliteit met alleen de hoogste kwaliteit Japanse en Europese SMT machines en productieapparatuur.

Spa Net producten zijn niet goedkoop en worden niet gekozen door spa fabrikanten omwille van de prijs. Er zijn de SV mini controlesystemen met bedieningen en de SV serie. Er is het Spanet SV2 besturingssysteem , het Spanet SV3 besturingssysteem, het Spanet SV4 spacontrols. De SV Mini 1 besturingssystemen, SV Mini 2 besturingssystemen. Spa Net heater , Spanet heat pumps. Spa Net ontwerpt en produceert toonaangevende, hoogwaardige elektronische spa-apparatuur voor het zwembad, die ervoor zorgen dat uw spa minder kost om te draaien. Ons succes komt voort uit de ontwikkeling van innovatieve, PowerSmart produkten die toonaangevend zijn op het gebied van energie efficiëntie en geavanceerde functies. Wij produceren een reeks produkten die passen bij het moderne spa- of massagebad.

Een besturingssysteem communiceert met het bedieningspaneel. Er zijn veel verschillende typen en merken bedieningspanelen en controlesystemen beschikbaar en deze zijn specifiek voor elkaar vervaardigd en niet altijd uitwisselbaar. Heb je vragen over spa besturingssystemen of bedieningspanelen? Neem contact op met ons.


Bewaar dit product voor later

Ontdek ons ruim assortiment

Professionele kwaliteit aan een vriendenprijs

Gratis verzending

Vanaf €120

Snelle levering

Direct verzonden

Veilig betalen

Via SSL encryptie

Omruilen

14 dagen bedenktijd