Ideale Spas
Welkom op onze webshop
Bestel online

Warmtepompen voor jacuzzi en zwemspas

Een warmtepomp = ecologisch, economisch, onderhoudsvriendelijk, geavanceerd

Bespaar 75% tot 85% tijdens het verwarmen op uw energiekosten en verwarm uw jacuzzi, spa, zwemspa of zwembad het hele jaar door dankzij onze IDEALe warmtepompen. Een eenvoudige en flexibele manier om het water van uw spa of zwemspa zeer energie zuinig te verwarmen of te koelen. Onze IDEALe Spas warmtepompen zijn gekend voor hun uitstekende kwaliteit / prijs verhouding, geavanceerde technologie, zijn uitermate betrouwbaar en hebben een lange levensduur. Bovendien speciaal ontworpen voor jacuzzi's en zwemspa's, zodat ze ook in de winter een zeer hoger rendement opleveren. Geleverd met Nederlandstalige handleiding en dankzij de WiFi optie ook op afstand gemakkelijk te bedienen.

Uw spa of jacuzzi met een IDEALe warmtepomp uitrusten is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook zeer economisch. Een ideale warmtepomp gebruikt de buitenlucht en drukt die samen om het spawater op te warmen. Dit levert meerdere voordelen op: geluidsarm, onderhoudsvriendelijk, een lage milieu-impact en een aanzienlijke besparing op uw energierekening.

Onze IDEALe warmtepomp is beter voor het milieu. Terwijl u aan het genieten bent in uw jacuzzi draagt u bij aan een duurzamere en milieuvriendelijkere toekomst. Een ideale warmtepomp maakt gebruik van de natuurlijke energie van de buitenlucht, produceert geen schadelijke uitstoot en verbruikt veel minder elektriciteit.

Koop onze IDEALe warmtepomp, bespaar en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi.


Verfijnen op

Ontdek ons ruim assortiment

Professionele kwaliteit aan een vriendenprijs

Gratis verzending

Vanaf €120

Snelle levering

Direct verzonden

Veilig betalen

Via SSL encryptie

Omruilen

14 dagen bedenktijd