Balboa Clim8zone 6KW HEAT PUMP WARMTEPOMP SPA ZWEMSPA Climazone

00896
€2 095,00
Op voorraad
1
Productgegevens

Balboa Clim8zone Warmtepomp 6KW (1,3KW) voor spa of zwemspa.

Een eenvoudige en flexibele manier om uw spa of zwemspa zeer energie zuinig te verwarmen of te koelen. De Balboa Clim8zone warmtepomp in grijze kleur en kan net langs de spa geplaatst worden. De Climazone Balboa heatpump heeft een hoge energie-efficiëntie (COP) van 5 tot 10 keer die van een traditionele spa-verwarmer en kan onder bepaalde bedrijfsomstandigheden tot 15 keer bereiken, waarbij minder energie wordt gebruikt om het water warm te houden, wat enorme besparingen oplevert. Deze Balboa Climazone warmtepomp werkt geluidsarm (stil, minder dan 50dBA) en ook bij lage omgevingsluchttemperaturen, van -20°C tot 43°C. Deze Balboa heatpump is uitgerust met een variabele snelheidscompressor met een slim algoritme en uitgebreide mogelijkheden. Met uw centrale spa bedieningsdisplay of via uw smartphone (extra WIFI module nodig) kan u selecteren hoe u uw spa wil verwarmen (of koelen), via de verwarmer die standaard is ingebouwd of via deze hoog technologische warmtepomp, of beiden. U kan uw keuze altijd eenvoudig wijzigen. De voorwaarde daarvoor is dat uw spa uitgerust is met het juiste Balboa BP- C8Z besturingssysteem en C8Z bediening. De Balboa Clim8zone™ warmtepomp maakt gebruik van de circulatiepomp die standaard in uw spa is ingebouwd. Indien uw spa niet C8Z ready is, kan u deze warmtepomp toch gebruiken en bedienen via de warmtepomp zelf, maar dan heeft u minder mogelijkheden en dient u eventueel de spa heater manueel uit te schakelen. Of uw wijzigt de printplaat / bediening van uw bestaande spa.

Het voordeel van deze warmtepomp in grijze kleur is dat u hem juist langs uw spa en met uw spa mee kan plaatsen omdat de ventilator aan de zijkant zit. Dat zorgt voor een mooier zicht, is plaats besparend en niet hinderlijk omdat de warmtepomp lager is dan de spa.. Stelt u als spa-gebruiker met het Balboa C8Z systeem in staat om het BP-regelsysteem van de spa in te stellen om alleen de Clim8zone™-warmtepomp te gebruiken, of alleen het in de spa ingebouwde elektrische verwarmingselement of beide gelijktijdig om het water extra snel op te warmen.

Vermogen: 230V 50Herz 1,3KW verbruiksvermogen Ampère: Min 2,4 – Max 6,3

Afmetingen: Lengte: 800mm Breedte: 310mm Hoogte: 540mm

Specificaties: Compatibel met de volgende Balboa BP-systemen: BP2100G1 C8Z , mogelijks ook met BP20, BP21, BP501, BP6, BP2, BP1 indien ze C8Z ready zijn en uitgerust met Balboa bedieningspaneel SpaTouch TM3 C8Z of SpaTouch TM3 C8Z Mini of TP700. Gemonteerd op een basis met 4 regelbare voetjes. 1,5inch blauwe plastic vrouwelijke uitgangen om aan te sluiten op de waterleidingen. Verbinding van de heatpump met de BP controller is makkelijk dankzij de twee aansluit verbindingskabels met connectoren.

De Balboa Clim8zone™warmtepomp werkt als stand alone of met Balboa’s BP CZM8 systemen. De benodigde extra leidingen, kleppen, aansluithulpstukken zijn niet meegeleverd.

Het Spa besturingssysteem communiceert met deze warmtepomp. Heb je vragen of het compatibel is met uw spa besturingssystemen of bedieningspanelen? Neem contact op met ons.

Bewaar dit product voor later