Balboa OZON generator waterbehandelingstoestel met Balboa AMP stekker

00120
€149,50
Op voorraad
1
Productgegevens

Balboa Ozon geeft 50gr ozon, 0,17A , 220-240V. met Balboa AMP stekker en meegeleverde nieuwe doorzichtige leiding + terugslagklep. Is geschikt voor ieder Spa merk die AMP aansluiting heeft. Wordt veel gebruikt in Island Spas, South Seas Spas, Artesian Elite.

Dit model vervangt alle vorige modellen van Balboa of O3 en is geschikt voor uw spa of zwemspa. Uw Ozon toestel dient afhankelijk van het merk of type of filterduur vervangen te worden om de 12, 24 of 36maanden. De Ozon generator wordt meestal geactiveerd tijdens een voorgeprogrammeerde filtercyclus. Sommige bubbelbaden hebben een programmeerbare 24-uurscirculatie en ozonmodus. We raden aan dat je ozon/filtering tussen de 6 en 8 uur per dag werkt. De unit blaast geen lucht uit, maar lucht wordt door de ozon aangezogen en gemixt op een venturi systeem. Tijdens een filtercyclus wordt de Ozon-eenheid ingeschakeld, het Corona Discharge-mechanisme treedt in werking en laadt de zuurstof op met ozon die het bad binnenkomt en op zijn beurt helpt om bacteriën te doden met behulp van het ontsmettingsmiddel in het water.

Meestal zo hoog als mogelijk monteren. We adviseren om de leiding en het terugslagklepje te vervangen en het nieuwe meegeleverde setje met een dubbele lus te monteren. De ozonpijp is doorzichtig en kan meestal in een 3/8 inch luchtpijp worden gestoken die op uw venturisysteem is aangesloten, deze past op de ozoneenheid. De ozon wordt geleverd met een 3-draads, 4-pins AMP-snoer, maar kan indien nodig eenvoudig worden verwisseld met uw originele kabel of met de adapter in gerelateerde items hieronder.

Lengte: 78mm Hoogte: 67 mm Diepte: 35 mm 220V/240V 0,17A Ozon afgifte 50gr

Bewaar dit product voor later