Balboa WiFi module

00155
€299,50
Op voorraad
1
Productgegevens

Balboa WiFi Receiver Module

Bedien uw spa op afstand met een ander apparaat. De module maakt verbinding met uw Wi-Fi-thuisnetwerk 2,4ghz om uw spa op afstand te kunnen bedienen. Installeer het ergens op een droge plaats in de kast van de spa of in een technische ruimte. Sluit ofwel rechtstreeks aan op de schakelkast of gebruik een splitter om te gebruiken in combinatie met het bedieningspaneel. Download de app naar uw apparaat zoals Android®, iPhone®, iPod touch® of iPad® en u kunt aan de slag. Geschikt voor BP Series by Balboa zoals bijvoorbeeld BP2100 en BP160

Wordt geleverd met 1 jaar gratis cloud verbinding. Dit apparaat werkt alleen met Balboa producten, gebruik met een ander apparaat wordt niet aanbevolen en maakt de garantie onmiddellijk ongeldig en kan ook schade aan bestaande software veroorzaken.

Een bediening werkt samen met het besturingssysteem. Er zijn veel verschillende typen en merken bedieningen en controlesystemen beschikbaar en deze zijn specifiek voor elkaar vervaardigd en niet altijd uitwisselbaar. Heb je vragen over spa bedieningen? Neem contact op met ons.

Bewaar dit product voor later