Bayrol Superflock Plus zwembad water reiniger

00889
€39,00
Op voorraad
1
Productgegevens
 • Bayrol Superflock Plus

  Superflock Plus zorgt voor kristalhelder water door het vlokken van fijne rondzwevende deeltjes. De kaarsen zijn eenvoudig in gebruik en zijn niet vervuilend in uw zwembadwater. Bayrol heeft sinds jaren een hele hoge reputatie op het vlak van zwembadproducten. De Superflock Plus is dan ook HET product bij uitstek van Bayrol, een vernieuwde formule zorgt voor verwijdering van metaalionen.
  • 8 kaarsen in 1 doos
  • 1 kaars per 10 m³ – 50 m³
  • Vlokkingsfunctie
  • In de skimmermand plaatsen

  Waarom kiezen voor Bayrol Superflock Plus

  Bayrol Superflock Plus is het best verkochte product onder de vlokkingsmiddelen. Een uiterst snelle werking met een eenvoudige werkwijze. Plaats 1 kaars per skimmer, het product wordt zo aangezogen en in het zwembad verspreidt. Eenmaal de kaars op is, en er geen witte vloeistof meer uitkomt als u deze uitknijpt, dan mag deze verwijderd worden.Superflock werd speciaal ontwikkeld voor flocculatie in prive zwembaden. Het is een patroon waaruit langzamerhand geconcentreerde, in water oplosbare vlokken vrijkomen. De patronen kunnen eenvoudigweg in de skimmer geplaatst worden na het terugspoelen, waar zij continu vlokken loslaten in het water vanuit de voorkant van de zandfilter, gedurende verscheidene dagen. Dit is een veel effectievere methode dan handmatig toevoeging van conventionele vlokmiddelen die slechts gedurende een korte periode vlokken vomen.

  Gebruik van Bayrol Superflock Plus

 • Leg 1 patroon in uw skimmermand en verwijder van zodra verbruikt. Wij adviseren om minimum maandelijks tot wekelijks een patroon in het skimmermandje te leggen (vb. in mei, juni en september: 1 patroon per maand, in juli en augustus: 1 patroon per 2 weken).
Bewaar dit product voor later