CHALEUR de LuXe Sauna

00332
€0,00
Op voorraad
1
Productgegevens

CHALEUR de LuXe Sauna (levertijd 4 a 16 weken)

Prijs op aanvraag na keuze van de materialen en afmetingen. De Chaleur de Luxe is een zeer luxe sauna met een in natuursteen uitgevoerde achterwand en een geheel glazen voorwand. De Chaleur de Luxe is voorzien van een hoogwaardige ’tower heater’ als sauna kachel.van hoge kwaliteit die aan al uw wensen voldoet ! De banken zijn volledig doorlopend en met een speciale extra luxueuze afwerking. De lichttherapie dankzij de uitgebreide sterren zorgt voor een leuke sfeer. De Chaleur sauna’s worden volgens de regels van de kunst gebouwd, met dubbele wanden met isolatie en dampfolie. De sauna Chaleur de Luxe is verkrijgbaar in 4 standaard maten, zijnde 200×175, 220×200 , 250×200 en pentagon 220×220 of op maat. Het biedt de mogelijkheid om door haar flexibiliteit een uniek wellnessparadijs te creëren.. Wordt op bestelling geproduceerd, de juiste prijs wordt u bezorgd na keuze materialen en afmetingen, leveringstermijn tussen de 4 en 16 werkweken.

Standaard uitrusting

* Buiten- en binnenafwerking in Canadese red cedar, ayous, hemlock of espenhout;

* Banken, rugleuning, ovenbeschermingsrooster en vlonder in ayous hout;
* Natuursteen strips op de achterwand: keuze uit 2 verschillende soorten;
* De voorkant gemaakt uit 8 mm helder gehard veiligheidsglas, incl. deur 690 mm breed met roestvrijstalen scharnieren en verticaal RVS/houten handvat;
* Besturingseenheid Wave.com4 in de sauna;
* Sauna oven “Tower Heat” 10,5kW, 380V (behalve model 200x175cm, 9kW “Tower Heat” oven);
* LED sterrenhemel: 150 starl ights 2mm; 15 sterrenlichten 4 mm, 8 sterlichten 6 mm;
* Hoofdsteunen, thermometer, saunaset;
* Luidspreker met bluetooth-verbinding;
* Extra kosten voor op maat gemaakte modellen.

* Maatwerk of andere optie’s ook mogelijk mits extra kosten. Infrarood of bio-sauna kan ook toegevoegd worden.

Levering aan de voorzijde huis regio Limburg is inbegrepen mits hulp van de klant, de kosten voor het eventuele kraanwerk en montage zijn afhankelijk van de plaats en regio. Dit artikel wordt individueel speciaal voor u gemaakt op basis van uw bestelling. Begrijp alsjeblieft dat ruilen of annuleren niet mogelijk is voor dit product.

Bewaar dit product voor later