HELSINKI Sauna 200 x 200

00329
€7 495,00
Op voorraad
1
Productgegevens

HELSINKI Sauna 200 x 200 x 200cm (levertijd 4 a 16 weken)

Met de Helsinki wilden we het voor de hand liggende met het betekenisvolle van uw wellnesservaring aanvullen. Niets meer, alleen hoogwaardige materialen en schoon vakmanschap, zodat u zich kunt concentreren op uw gedachten en gevoelens zonder te worden afgeleid door design, kameleon van hoge kwaliteit die aan al uw wensen voldoet ! Modern en mooi van design, de grote glaspartij maakt de sauna toegankelijker en zorgt ervoor dat het een geheel vormt met uw ruimte. Deze sauna is perfect geschikt voor maximaal 4 personen. De binnen- en buitenafwerking is gemaakt van Thermo vuren hout, maatvast en bestand tegen houtrot. Thermo-hout heeft een hard en glad oppervlak dat over het algemeen de voorkeur heeft om de esthetiek van een constructie te versterken. Maar het is niet het enige voordeel; het is ook duurzaam, schoon, ecologisch en geschikt voor hoge temperaturen. De banken, rugleuning en oven beschermrooster zijn gemaakt van Ayous hout. Dit is het beste hout voor sauna-interieurs, vooral voor oppervlakken die in contact komen met de huid, vanwege het gebrek aan splinters en het lage harsgehalte en de goede isolatie. Het eenvoudige ontwerp maakte deze sauna gemakkelijk en efficiënt in het gebruik, zonder dat er speciale instructies of ondersteuning nodig zijn. Voor ons staan uw comfort en veiligheid op de eerste plaats.erfect voor liefhebbers van traditionele Finse sauna’s en eenvoudige ontwerpen. De vele donkere en goed doorgroeide noesten van dit delicate Scandinavische vurenhout geven dit naaldhout zijn mooie uitstraling. Scandinavische dennen groeien in de buurt van de poolcirkel, waar extreme kou de groeisnelheid veel langzamer maakt; dergelijke omstandigheden hebben dit hout erg dicht gemaakt met een hogere dichtheid dan sneller groeiende soorten, dus perfect voor de hoge temperatuur van de sauna. Een groot voordeel van dit hout is ook de geurige geur die een kalmerend effect heeft en ons aanmoedigt om te vertragen. Het rustieke hout is perfect in balans met het elegante LED-licht achter de rugleuning. De perfecte balans tussen traditie en moderniteit. Deze Helsinki sauna is gemakkelijk in te bouwen in uw badkamer, waardoor het een nog meer luxe uitstraling krijgt. Wordt voor u op bestelling geproduceerd, leveringstermijn tussen de 4 en 16 werkweken.

Standaard uitrusting
  • Buiten- en binnen afwerking in thermisch behandeld vuren (optioneel in Thermo Ayous)
  • 2 – 4 PERS 200x200x200cm Alpha Heat oven 8.0kW 380V
  • Bank op twee niveaus, een rugleuning, twee gesloten bankverkledingen, ovenbeschermingsrooster van Ayous-hout
  • Helderglazen deur 1790×691 mm in 8 mm gehard glas, met roestvrijstalen scharnieren, verticale roestvrijstalen / houten handgreep en vast glazen raam
  • Besturingseenheid buiten de sauna op de wand, opbouw FCU1000
  • 2 saunalampen, saunakit
  • Wanden in meerdere delen (makkelijker bij moeilijk toegankelijke ruimtes)
  • Maatwerk ook mogelijk mits extra kost

Levering aan de voorzijde huis regio Limburg is inbegrepen mits hulp van de klant, de kosten voor het eventuele kraanwerk en montage zijn afhankelijk van de plaats en regio. Dit artikel wordt individueel speciaal voor u gemaakt op basis van uw bestelling. Begrijp alsjeblieft dat ruilen of annuleren niet mogelijk is voor dit product.

Bewaar dit product voor later