Hamam MODULE COMFORT PRO Wellness

00369
€18 995,00
Op voorraad
1
Productgegevens

Hamam MODULE COMFORT PRO Wellness: 4-8 personen of 1-2 personen

op bestelling, prijs is afhankelijk van de gekozen optie’s en de grootte. Wij leveren of installeren alle elementen welke nodig zijn om een bouwkundig bijna op maat gemaakt stoombad te realiseren. Naast de stoomtechniek zijn er diverse elementen om een mooi stoombad te maken, o.a. wand met glasdeur met kader, vensters, banken in PS of acryl, wandpanelen in PS of acryl of panelen, dak uit PS of dak uit vlak of gebogen materiaal. Dikwijls is de stoomcabine ook uitgerust met een regendouche en handsproeier.

Voordelen van een stoombad:

Ultieme ontspanning bereikt u door het prikkelen van al uw zintuigen. In een MODULE stoomdouche komen aromatherapie, chromotherapie, massage, muziek en stoom samen en ervaart u een moment van ‘ultieme relaxation’. Na afloop voelt u zich energiek en vitaal. Een stoomsessie revitaliseert namelijk; het versterkt uw immuunsysteem, heeft een weldadig effect op hard en bloedvaten en herstelt de natuurlijke vochtbalans van de huid.

Doordat een stoomdouche een afgesloten ruimte is, blijft bovendien uw badkamer droog. Ideaal als u na het stomen of douchen de spiegel wilt gebruiken. Omdat de badkamer droog blijft verhoogt u daarnaast de levensduur van uw badkamer. De stoomdouche is ook ideaal als u van uw badkamer en de master bedroom één wilt maken.

1. MODULE COMFORT PRO Wellness : Comfortabele inbouw cabines voor 1 of 2 personen. De Comfort Pro cabines (automated wellness cabins) doen al jarenlang trouw dienst bij diverse openbare zwembaden, vakantieparken en fitness clubs. De cabines zijn optimaal hygiënisch door gebruik van hoogwaardig acryl in de kleur wit. Acryl neemt minimaal warmte op en isoleert zodat het stoom effect maximaal is. Deze cabines vereisen weinig onderhoud en blijven jarenlang hun luxe uitstraling behouden. Er zijn 3 soorten van automatisatie om de cabine aan te zetten : drukknop, muntensysteem (+€495) of betaalterminal (+€795). Ideaal indien u extra service wilt aanbieden aan uw klanten zonder dat de installatie de gehele dag in werking is: via een betaalterminal, die een breed scala aan betaalmethoden accepteert, kan de gebruiker eenvoudig weg de sessie starten. Via een desktopbeheersysteem zijn de opbrengsten en het gebruik eenvoudig op afstand te monitoren. De Automatisatie (AWC) doorloopt eenvoudig de diverse processtappen, zodoende de gebruiker een optimale gepersonaliseerde beleving kan genieten. De stappen, onderdelen en tijden van de sessie zijn eenvoudig in te stellen. Voorbeeld van het proces: Activeren sessie: -> stomen (tijd en temperatuur instelling , warmhoudfunctie ) -> kleurentherapie -> aromatherapie -> douchen -> desinfecteren -> einde sessie. Kenmerken:

°Cabines uit acryl wanden en acryl gebogen dak

°Deur in 8 mm gehard veiligheidsglas helder, brons of grijs in een deur kozijn aluminium wit; Deur draait voorstaand scharnieren links of rechts

°RGB LED Lichttherapie: 2 spots

°Geautomatiseerde Hamam met een Time Schedular (real time): regelt aan/uit tijden 7 dagen in de week, per dag max. 3 tijdsloten instelbaar, stoomtemperatuur en tijd, warmhoudfunctie.

°Climate control · Beheersing stoomtemperatuur middels de sturing en ventilator.

°Een automatische geurdoseringssysteem met de keuze uit 2 geuren

°Inclusief afvoer en externe stoomgenerator en uitlaat, beschermbak met waarschuwingssticker

°Een Press to Steam bediening (drukknop + LED indicatie rood/groen)

°Desinfectie Clean Aqua systeem incl. 2 nozzles

°2 speakers aan te sluiten op een geluidsbron

2. MODULE DELUXE PRO Wellness; De DELUXE PRO douche- stoomcabines zijn voor meerdere personen of groepen, robuust en ontworpen voor snelle installatie en montage. Deze cabines kunnen desgewenst op maat gemaakt worden waardoor ze vrijwel in elke situatie geplaatst kunnen worden; zowel privé maar ook voor professionele toepassingen. Gezien de vele mogelijkheden en combinaties kunt u uw eigen DELUXE PRO cabine samenstellen in samenspraak met 1 van onze adviseurs. Voor het realiseren van een Hamam beschikken we over verschillende componenten:

  • Banken vlak bekleed of met mozaik, voorzien van LED strip verlichting
  • Of banken uit acryl, hygiënisch en makkelijk in onderhoud
  • wandpanelen hebben een eigen stijl, een stijl die zich aan de omgeving van het stoombad kan aanpassen of acryl wandpanelen
  • Stoomgenerator voor Hamam (40 °C) met digitale bediening
  • Automatische geurstofdosering: Aromatherapie 3 vloeistoffen of zoutoplossing
  • Luxe douchevoorziening naar eigen smaak
  • Bluetooth muziekmodules

* De temperatuur in een Hamam (40 °C is anders dan een west europees stoombad (48 °C).

Prijs op aanvraag, i.f.v. de grootte en materialenkeuze;

Stoomtechniek : De stoomproductie wordt geregeld door middel van de stoomunit die buiten de cabine wordt geplaatst. Dit betekent dat er een technische ruimte beschikbaar gemaakt dient te zijn waar de stoomunit en aanverwante techniek geplaatst wordt (lengte van de stoomleiding kan maximaal 3,5 m zijn). Deze ruimte dient altijd bereikbaar te zijn. Uiteraard is de complete techniek voorzien van alle benodigde beveiligingen.

Installatie voorzieningen De bekleding aan de buitenzijde is nooit inbegrepen en kan optioneel door ons worden voorzien. De stoomdouche of Hamam kan geïnstalleerd worden als: · Er in de ruimte een aansluiting is voor warm en koud water. · Er een douche-waterafvoer is. · Er ontluchting /verluchting is voor natuurlijke ventilatie/mechanisch. · Er een 230V of 400V electriciteit aansluiting aanwezig is. · Er een hittebestendige afvoer aanwezig is in de installatieruimte van de stoomtechniek

Levering aan de voorzijde huis regio Limburg is inbegrepen mits hulp van de klant, de kosten voor het eventuele kraanwerk en montage zijn afhankelijk van de plaats en regio. Dit artikel wordt individueel speciaal voor u gemaakt op basis van uw bestelling. Begrijp alsjeblieft dat ruilen of annuleren niet mogelijk is voor dit product.

Bewaar dit product voor later