IDEALe InfraSauna LUXE 2 of 3 persoons Infrarood cabine Infraroodsauna 110cm diep en 200cm hoog

00891
€4 895,00
Op voorraad
1
Productgegevens

IDEALe InfraSauna 2 of 3 personen Infrarood cabine

Een mooie moderne ruime FULL OPTIONS infraroodcabine, strak van design, blijvend in de tijd door de materiaalkeuze. Uitgerust met de laatste technologische innovaties en compleet, U hoeft geen opties meer te kiezen. Gemaakt van origineel vlak Ayous hout (PEFC), compleet met alle benodigde accessoires en voorzien van de nieuwste technologie.

Deze comfortabele infrarood sauna is 200cm hoog en 110cm diep, wat ervoor zorgt dat u extra veel ruimte heeft. De ergonomische rugsteunen geven u een goede ondersteuning en zorgen ervoor dat u de juiste afstand bewaart van de infrarood Quartz full spectrum stralers. Met de moderne bedieningsunit kunt u de intensiteit van de stralers in de voorwand en de rug afzonderlijk regelen, terwijl de been- en vloerverwarming aan- of uitgezet kunnen worden. Door de temperatuur vooraf in te stellen, zal de cabine een stabiele temperatuur behouden tijdens een infrarood sessie. Alles om uw ervaring zo individueel mogelijk te maken. De in de plafond ingewerkte RGB led kleurentherapie strips zorgt voor een aangename sfeer. Levering: 1 tot 7 weken, meestal in voorraad, behoudens stockbreuk.

Standaard uitrusting
  • Buitenafwerking in Ayous hout met strips in Wenge
  • Binnen afwerking in Ayous hout
  • 2persoons 125cm breed of 3 persoons 165cm breed
  • Bank in ayous hout , vaste ergonomische rugleuning bekleding
  • Deur van helder veiligheidsglas 1770x590x8mm met bruine scharnieren en handgreep Wenge
  • Alpha dimbare besturingseenheid
  • Quartz Vitae Full spectrum kwartsstralers , beenstraler en vloerverwarming
  • Aromatherapie
  • RGB LED-strips kleurentherapie 2 stuks ingewerkt in plafond
  • Bluetooth-verbinding met 1 grote ingebouwde luidspreker onder de zitbank

* Maatwerk ook mogelijk mits extra kost; Standaard wordt de cabine in 6 delen gemaakt. Indien er weinig ruimte is om de cabine ter plaatse te krijgen, kan u de voor- en achterwand ook in meerdere delen hebben mits een meerprijs.

Optimaal rendement.

De infraroodbehuizing is ontworpen in het vooraanstaande laboratorium Seibersdorf en samengesteld om met de speciale reflector het absolute rendement de bereiken. De speciale reflector doet de IR-stralen weerkaatsen totdat ze uw lichaam bereiken. Met de geavanceerde Quartz Vitae infrarood stralers heeft u alle benodigde techniek in huis. De Veilige Full-spectrum infrarood straler verwarmt direct het lichaam, zonder opwarmtijd. De infrarood dringt veilig door tot dieper liggend spierweefsel waardoor de totale ontspanning gemakkelijker wordt bereikt. Deze gepatenteerde Full Spectrum stralers bieden een ongekend rendement en comfort dankzij de snelle opwarming en hun vermogen elektrische energie precies daar om te zetten in warmte warmte waar die gewenst is, IN HET LICHAAM. Wanneer u de intensiteit van de straling verlaagt, dan heeft u minder korte golf straling en meer lange golf en middellange golf, wat dan hoofdzakelijk de lucht verwarmt en die dan weer het lichaam verwarmt. een heerlijke warme omgeving waarin het goed ontspannen en transpireren is, en waarmee u tevens uw lichaam reinigt.

Geavanceerde electronische besturing.
Met de dimbare besturing kunt u het vermogen van de infraroodstralers regelen. Bij minder vermogen is de kerntemperatuur van de full-spectrumstraler lager, hierdoor verschuift de golflengte meer naar het lange golfbereik en minder intens. Op deze manier kunt u de meest optimale instelling kiezen die het beste bij uw persoonlijke voorkeur past. Spierontspanning met een hoge of lagere temperatuur in de cabine, de bediening is gemakkelijk en comfortabel te gebruiken. Met deze bediening kan je de cabine in- en uitschakelen, de tijd en temperatuur instellen, selecteren welke stralers je wil laten werken, de mooie kleurenlichttherapie.

Gezonde warmte.
De infraroodwarmte van de Full spectrum straler voelt niet alleen er comfortabel en aangenaam aan, maar heeft ook een verzachtend effect op pijn. Onderzoek heeft aangetoond dat infraroodlicht spierpijn en andere pijnen effectief verzacht. De aangename warmte die het infrarood genereert, dringt diep door in uw huid en helpt de bloedcirculatie stimuleren en uw spieren verwarmen. Hierdoor worden uw spieren zachter en ontspannen zich. Van alle gezondheidsklachten komt rugpijn, na hoofdpijn, het meest voor. Bij mensen jonger dan 45 jaar vormen rugklachten zelfs de meest voorkomende reden tot ziekteverzuim.

Bewaar dit product voor later