IDEALe InfraSauna LUXE 2 persoons Infrarood cabine Infraroodsauna 125cm x 105cm diep x 200cm hoog

00926
€2 795,00
Op voorraad
1
Productgegevens

IDEALe InfraSauna 2 personen Infrarood cabine 125x105x200cm

Een mooie moderne ruime FULL OPTIONS infraroodcabine, strak van design, blijvend in de tijd door de materiaalkeuze. Uitgerust met de laatste technologische innovaties en compleet, U hoeft geen opties meer te kiezen. Gemaakt van origineel vlak Canadees Hemlock hout (PEFC), compleet met alle benodigde accessoires en voorzien van de nieuwste technologie.

Deze comfortabele infrarood sauna is 200cm hoog, 125cm breed en 105cm diep, wat ervoor zorgt dat u extra veel ruimte heeft. De verstelbare meegeleverde ergonomische rugsteunen geven u een goede ondersteuning en zorgen ervoor dat u de juiste afstand bewaart van de infrarood Quartz full spectrum stralers. Met de bedieningsunit bedient u de LED verlichtingsstrip onder de bank en in de wand, de plafond LED kader kleuren therapie verlichting, de 2 LED leeslampen, de muziek, de tijd en temperatuur en de kleurentherapie. De intensiteit van de 2 rug stralers kan u individueel en afzonderlijk regelen. Door de temperatuur vooraf in te stellen, zal de cabine een stabiele temperatuur behouden tijdens een infrarood sessie. Alles om uw ervaring zo individueel mogelijk te maken. Door het unieke klik-in montagesysteem is deze cabine heel gemakkelijk te plaatsen. Levering: in voorraad, behoudens stockbreuk.

Standaard uitrusting
 • Buitenafwerking in Canadees Hemlock hout
 • Binnen afwerking in Canadees Hemlock hout
 • 2persoons 125cm breed op 105cm diep en 200cm hoog
 • Bank in hout , verstelbare ergonomische rugleuning bekleding
 • Deur in helder veiligheidsglas met luxe chroom scharnieren en handgreep in hout
 • Besturing in de cabine en buiten de cabine, met 2 aparte dimregelaars voor rugstralers
 • 5 Quartz Full spectrum kwartsstralers: 2 voor de rug, 2 in de zijkant en 1 beenstraler onder de bank
 • Aromatherapie
 • RGB LED-strips kleurentherapie 2 stuks, 1 ingewerkt onder de bank en 1 in de achterwand
 • RGB LED licht kleurentherapie
 • 2 LED lees verlichtingsspots, apart aan/uit te schakelen
 • Bluetooth-verbinding met 2 luidsprekers in het plafond
 • Totaal vermogen 1.775 watt

* Maatwerk ook mogelijk mits extra kost; Standaard wordt de cabine in 6 delen gemaakt. Indien er weinig ruimte is om de cabine ter plaatse te krijgen, kan u de voor- en achterwand ook in meerdere delen hebben mits een meerprijs.

Optimaal rendement.

De infraroodbehuizing is ontworpen om met de speciale reflector het hoogste rendement de bereiken. De speciale reflector doet de IR-stralen weerkaatsen totdat ze uw lichaam bereiken. De Veilige Full-spectrum infrarood straler verwarmt direct het lichaam, zonder opwarmtijd. De infrarood dringt veilig door tot dieper liggend spierweefsel waardoor de totale ontspanning gemakkelijker wordt bereikt. Deze Full Spectrum stralers bieden een ongekend rendement en comfort dankzij de snelle opwarming en hun vermogen elektrische energie precies daar om te zetten in warmte warmte waar die gewenst is, IN HET LICHAAM. Wanneer u de intensiteit van de straling verlaagt, dan heeft u minder korte golf straling en meer lange golf en middellange golf, wat dan hoofdzakelijk de lucht verwarmt en die dan weer het lichaam verwarmt. een heerlijke warme omgeving waarin het goed ontspannen en transpireren is, en waarmee u tevens uw lichaam reinigt.

Eenvoudig bedienbare dubbele besturing.
Met het bedieningspaneel aan de buitenzijde en de binnenzijde bedient u de LED verlichting, muziek en de tijd en temperatuur. Het vermogen van de infraroodstralers kan u naar eigen behoeven regelen dankzij de dimmerbediening. Bij minder vermogen is de kerntemperatuur van de full-spectrumstraler lager, hierdoor verschuift de golflengte meer naar het lange golfbereik en minder intens. Op deze manier kunt u de meest optimale instelling kiezen die het beste bij uw persoonlijke voorkeur past. Spierontspanning met een hoge of lagere temperatuur in de cabine, de bediening is gemakkelijk en comfortabel te gebruiken. Met deze bediening kan je de cabine in- en uitschakelen, de tijd en temperatuur instellen, selecteren welke stralers je wil laten werken, de mooie kleurenlichttherapie.

Gezonde warmte.
De infraroodwarmte van de Full spectrum straler voelt niet alleen er comfortabel en aangenaam aan, maar heeft ook een verzachtend effect op pijn. Onderzoek heeft aangetoond dat infraroodlicht spierpijn en andere pijnen effectief verzacht. De aangename warmte die het infrarood genereert, dringt diep door in uw huid en helpt de bloedcirculatie stimuleren en uw spieren verwarmen. Hierdoor worden uw spieren zachter en ontspannen zich. Van alle gezondheidsklachten komt rugpijn, na hoofdpijn, het meest voor. Bij mensen jonger dan 45 jaar vormen rugklachten zelfs de meest voorkomende reden tot ziekteverzuim.

Bewaar dit product voor later