IDEALe SPAS SET 4 FRAGRANCE GEUREN zonder kleurstoffen Aroma therapie

00901
€49,95
In stock
1
Product Details

Spa Aroma set 4 geuren vloeibaar geurwater

Aromatherapie 4 geuren van 250ml. (=1000ml)

De geuren hebben een opwekkende en weldadige werking, werkt verzachtend, ontspannend en is bijzonder heilzaam. Stimuleert de bloedsomloop en heeft een positieve werking op het zenuw- en spierstelsel. Neemt mentale uitputting, verwarring en twijfel weg en brengt een heldere geest. Goed voor hooikoorts, verkoudheid en ademhalingsproblemen. Verlicht spier- en reumatische pijn. Helpt bij emotionele zwakte, depressie, geestelijke zwakte en lusteloosheid. Bezorgt emotionele energie.

Samengestelde set 4x geurwater zonder kleurstoffen voor gebruik in bubbelbaden.

De IDEALe SPAS geuren schuimen niet en hebben geen enkele impact op de waterbehandeling van uw spa, noch schaden zij uw spa-oppervlak of onderdelen op eender welke wijze. Ze zijn daarom perfect te gebruiken in uw spa. Inhoud: 4x 250 ml , samenstelling verschilt per bestelling, maar de
IDEALe SPAS FRAGRANCE zijn afzonderlijk ook verkrijgbaar in Eucalyptus , Grapefruit , Lavendel , Magniola , Rozemarijn , Sensual , Relax.

Geniet van aromatherapie in uw spa

Aromatherapie is het gebruik van essentiële oliën voor psychologisch en fysisch welzijn. Essentiële oliën zijn niet hetzelfde als parfums. Essentiële oliën zijn derivaten van planten waarnaar ze zijn vernoemd. Zij hebben normalerwijze een zeer sterke geur en zij bieden bewezen therapeutisch effecten. Daarentegen zijn parfums, artificiële fragrances en zodoende bieden deze niet het therapeutisch welzijn dat essentiële oliën wel bieden. Met onze IDEALe SPAS FRAGRANCE kunt u op een natuurlijke wijze een aangename geur aan uw spa water toevoegen en een psychologisch welbehagen creëren.

Gebruik

  1. Flesje even schudden.Giet bij gebruik van de spa een een dopje IDEALe SPAS FRAGRANCE in het bad.
  2. Wacht vervolgens enkele minuten alvorens de jets aan te zetten, om overdreven schuimvorming te voorkomen.
  3. Indien er schuim vormt, verdwijnt dit weer na het stilzetten van de jets.
Save this product for later