IDEALe Spas OZON generator waterbehandelingstoestel met Balboa AMP stekker

00124
€99,95
Op voorraad
1
Productgegevens

Ozon 50 of 100 mg. met AMP stekker en terugslagklepje.

Dit model past op Balboa of GEcko sturingen met AMP aansluitingen, uitermate geschikt voor het merk Ideale Spas. Ozon afgifte 50mg of 100mg, verbruik amper 5W. met terugslagklepje. De leiding aansluiting van Joyonway is een klein beetje kleiner dan bij het merk Balboa of Aqua Sun of Waterway O3.

Dit Ozon toestel kan als vervanger gebruikt worden in o.a. Wellis Spas, Leisure Bay, Hotspring, Sundance, Marquis, Master Spa, Signature, Southwest Spas, Hydrospa, Hydropool, Sunset, Sunrise, Sunbelt, Beachcomber, LA Spas, Dimension One, Saratoga, Emerald Spa, Sapphire Spas. Is geschikt voor uw spa of zwemspa en dient afhankelijk van het merk of type of filterduur vervangen te worden om de 12, 24 of 36maanden. De Ozon generator wordt meestal geactiveerd tijdens een voorgeprogrammeerde filtercyclus. Sommige bubbelbaden hebben een programmeerbare 24-uurscirculatie en ozonmodus. We raden aan dat je ozon/filtering tussen de 6 en 8 uur per dag werkt. De unit blaast geen lucht uit, maar lucht wordt door de ozon aangezogen en gemixt op een venturi systeem. Tijdens een filtercyclus wordt de Ozon-eenheid ingeschakeld, het Corona Discharge-mechanisme treedt in werking en laadt de zuurstof op met ozon die het bad binnenkomt en op zijn beurt helpt om bacteriën te doden met behulp van het ontsmettingsmiddel in het water.

Meestal zo hoog als mogelijk monteren. We adviseren om de leiding en het terugslagklepje te vervangen en het nieuwe setje met een dubbele lus te monteren. De ozonpijp is doorzichtig en kan meestal in een 3/8 inch luchtpijp worden gestoken die op uw venturisysteem is aangesloten, deze past op de ozoneenheid. De ozon wordt geleverd met een snoer en een 4-pins AMP stekker met 2 draden, maar kan indien nodig eenvoudig worden verwisseld met uw originele kabel of met de adapter in gerelateerde items hieronder.

Lengte: 110mm Hoogte: 70 mm Diepte: 30 mm 220V/240V 5W verbruik Ozon afgifte 50 of 100mgr

Bewaar dit product voor later