IDEALe Spas WARMTEPOMP HEAT PUMP SBR-9.5 voor SWIMSPA of ZWEMBAD 30-46m3 HEATPUMP

00911
€1 999,00
Op voorraad
1
Productgegevens

IDEALe SPAS SBR-9.5 Warmtepomp heat pump fixed (verbruik 1,9kw) voor zwemspa of zwembad 30-45m2..

Een eenvoudige en flexibele manier om uw zwemspa of zwembad zeer energie zuinig te verwarmen (1,9KW levert 9,5KW) of te koelen. Een warmtepomp van een goede prijs kwaliteit met een laag geluidsniveau en een titanium wisselaar en werkt tot een buitentemperatuur van -5°C Met digitale bediening op de warmtepomp zelf, maar optioneel ook met ingebouwde WIFI zodat u de warmtepomp via de APP op uw SmartPhone kan bedienen.

Heeft een hoge energie-efficiëntie (COP) van 5 en is wel tot 10 keer die van een traditionele spa-verwarmer. Werkt stil en schakelt zich automatisch in wanneer nodig. Het geluid tijdens maximale gebruik is 52dBA . De instelbare temperatuur om te verwarmen is 15°C tot 40°C en om te koelen van 8° tot 28°C. De omkasting is gemaakt van gelakt metaal en beter bestand tegen U.V. dan kunststof. Met de nodige beveiligingen zoals waterdruksensor, anti-pendelen, automatische ontdooi functie, aan/uit functie met timer, verwarmen/koelen/automatisch programma.

Als u de IDEALe SPAS control heat pump module en IN.Touch WIFI module heeft, dan kan u uw IDEALe SPAS overal via uw smartphone bedienen en ook selecteren hoe u uw spa wil verwarmen , via de verwarmer die standaard is ingebouwd of via deze hoog technologische warmtepomp, of beiden tegelijk.

Vermogen: 230V 50Herz ; type 9,5KW uitgangsvermogen heeft een 1,9KW verbruiksvermogen bij Max 9A. geluidsniveau = 52dBA en COP = 5

Afmetingen: type 9,5KW: Lengte: 1010mm Breedte: 370mm Hoogte: 585mm

Specificaties: Werkt tot een buitentemperatuur van -5°C. Gemonteerd op een basis met 4 voetjes. 1,5inch blauwe plastic moeren met vrouwelijke uitgangen om aan te sluiten op de waterleidingen 50mm. Aanbevolen water debiet: 2-4m3/uur bij type 5,3KW (1,09KW input) voor zwembad tot 30m3 of 3-5m3/uur bij 7,8KW (1,6KW input) of 4-7m3/uur bij 9,5KW (1,9KW input) voor een zwembad tot 42m3.

De IDEALe SPAS™ warmtepomp heeft een ingebouwde flow sensor. Sommige besturingssystemen hebben een extra printplaatje of module nodig zodat u een keuze kan maken in warmtebron; of schakelen de circulatiepomp uit indien de spa watertemperatuur hoger wordt dan deze die gevraagd op de SPA bediening. De benodigde extra leidingen, kleppen, aansluithulpstukken zijn niet meegeleverd.

Het Spa besturingssysteem communiceert NIET met de warmtepomp, maar schakelt deze aan of uit, IDEALe SPAS heeft de optionele IDEALe SPAS Gecko heat pump module en WI-FI module die heel handig zijn. Heb je vragen of de warmtepomp mogelijks compatibel is met uw spa besturingssysteem? Neem contact op met ons.

Bewaar dit product voor later