INTENS Sauna 210x210x198cm

00331
€8 500,00
Op voorraad
1
Productgegevens

INTENS Sauna 210x210x198cm, ook in PRO verkrijgbaar.speciale prijs voor toonzaalmodel. 

Met de Intens Sauna serie zullen al je dromen qua comfort, ontspanning, luxe, design en wellness gevoel in vervulling gaan. De extra brede banken bestaan uit zachte ayous. De afwerking is een toonbeeld van vakmanschap en getuigt van goede smaak voor modern design met overal afgeronde hoeken voor een optimaal gebruiksgenot. De verdoken ledverlichting kan je nagenoeg in elke kleur laten oplichten tot de gewenste sfeer. Voor het interieur is er de keuze uit ceder, espen of hemlock. De buitenzijde bestaat uit mdf, met standaard een keuze uit twaalf verschillende kleuren en een afbeelding naar keuze voor op de zijpanelen. Bij de Intens-S bevindt de krachtige oven zich achter de banken. U kan ook kiezen voor de luxueuze sauna sierkachels aan aangepaste prijs.

Uw persoonlijke bestelling wordt voor u individueel geproduceerd, leveringstermijn tussen de 4 en 16 werkweken.

Standaard uitrusting
* Buitenafwerking in MDF: 12 mogelijke kleuren met gedrukte afbeelding;
* Binnenafwerking in Canadese red cedar, ayous, hemlock of esp hout;
* Banken, rugleuning, ovenbeschermingsrooster en vlonder in ayous hout;
*Heldere glazen deur 1970x650mm tussen 2 MDF zuilen en twee kanten ramen van 8 mm gehard glas; geschilderde scharnieren passend bij de kleur van het MDF, verticaal hout/inox handvat;

*Optioneel in PRO: Professionele binnen afwerking met dikkere panelen, glazen deur 1850x900mm met rolsluiting, noodgeval knop en antislipmat.

* Besturingseenheid Wave.com4 in de sauna;
* Sauna oven Alpha onder bank 9KW 380V
* LED RGB-strips achter de rugleuningen;
* Hoofdsteunen, thermometer, saunaset;
* Luidspreker met bluetooth-verbinding;

Ook maatwerk mogelijk of allerhande optie’s bespreekbaar.

Levering aan de voorzijde huis regio Limburg is inbegrepen mits hulp van de klant, de kosten voor het eventuele kraanwerk en montage zijn afhankelijk van de plaats en regio. Dit artikel wordt individueel speciaal voor u gemaakt op basis van uw bestelling. Begrijp alsjeblieft dat ruilen of annuleren niet mogelijk is voor dit product.

Bewaar dit product voor later