PRO koude kamer ijsmakers ijskamers sneew COLD ROOM

00359
€0,00
Op voorraad
1
Productgegevens

Deze COLD ROOM ijskamers koude kamers

zijn absoluut op maat gemaakte ruimtes die dienen om het lichaam af te koelen na een infrarood-, stoomkamer- of saunasessie bij een temperatuur van -15 ° C.

Het is erg belangrijk om na een sauna- of stoomsessie goed af te koelen om je lichaam weer op de normale temperatuur te krijgen. De drastische verandering in temperatuur van warme naar koude omgevingen levert een scala aan gezondheidsvoordelen op voor het lichaam. De op maat gemaakte koelcel wordt volledig gemaakt op basis van uw wensen, beschikbare ruimte en inrichting (kan worden aangepast aan bestaande stijl). Deel uw ideeën met ons en wij maken ze waar. Ze kunnen zo eenvoudig of complex zijn als de omgeving aangeeft. Vergeet niet dat aantrekkelijke interieurontwerpen een aangename sfeer creëren en de kamer tot een belangrijke attractie in de wellnessruimte maken.

ice and Snow Machine

Na een sauna moet je lichaam goed afkoelen. IJs- en sneeuwmachines produceren ijs- en sneeuwvlokken waarmee U Uw huid kunt inwrijven. Trakteer uzelf op een van de meest fascinerende winterse koelervaringen, die echter het hele jaar door plezier biedt. Dit ritueel verbetert de doorbloeding maar heeft ook een positief effect op de longen en luchtwegen. De ultieme plek om jezelf te verfrissen !

Onze op maat gemaakte automatische ijs- / sneeuwmachines zijn zowel in commerciële- als particuliere omgevingen toepasbaar. De ijssystemen kunnen rechtstreeks in de wellness omgeving of in de technische ruimte geïntegreerd worden. Deze ruimte bevindt zich altijd boven de sneeuwmachine, maar kan ook zijdelings van de ijsmachine voorzien worden.

Bewaar dit product voor later