SPANET SPA NET TouchPad SV2 SV3 SV4 SVmini

00483
€0,00
Op voorraad
1
Productgegevens

SPANET Besturingssystemen Control Box, bedieningspanelen, pompen. Het meeste van spanet is in voorraad bij de fabrikant en snel verkrijgbaar. De prijs is op aanvraag vermits het assortiment zo uitgebreid is en niet tot ons basis assortiment behoort.

Spa Net Pty Ltd is een Australisch bedrijf dat gevestigd is in Sydney en onze enige focus ligt op het ontwerp en de productie van innovatieve, energiezuinige, hoogwaardige spa-zwembadcontrolesystemen en aanvullende producten. De producten van Spa Net zijn in eigen huis ontworpen en goedgekeurd voor gebruik in Australië, Nieuw-Zeeland, Azië en Europa. De Spanet producten worden vervaardigd in Shenzhen in China.

Het Spanet SV2-T touchpad is compatibel met het Spanet SV2 besturingssysteem. Het heeft een RJ-aansluitstekker voor de interface met de SV2. Het Spanet SV3-T touchpad is compatibel met de SV3 besturingssystemen. De Spanet SV4-T touchpad is compatibel met de Spanet SV4 besturingssystemen. De SVM-1-R touchpad is compatibel met de SV Mini 1 besturingssystemen, terwijl deSV-MT-2B bot touchpad compatibel is met de SV Mini 2 besturingssystemen. Het heeft een RJ-aansluitstekker als interface met de SV Mini 2. De pads zijn volledig met gel gevulde elektronica en een low-profile ontwerp voor drop-montage in de kuip van de spa.

Een besturingssysteem communiceert met het bedieningspaneel. Er zijn veel verschillende typen en merken bedieningspanelen en controlesystemen beschikbaar en deze zijn specifiek voor elkaar vervaardigd en niet altijd uitwisselbaar. Heb je vragen over spa besturingssystemen of bedieningspanelen? Neem contact op met ons.


Bewaar dit product voor later