Sauna SUNCUBE ECO Outdoor B227 x H237 x D203cm

00979
€12 495,00
Op voorraad
1
Productgegevens

Sauna SUNCUBE ECO B227 x H237 x D203cm (levertijd 4 -12weken)

De buitensauna SUNCUBE Eco maakt indruk op iedereen: compact en comfortabel, stijlvol en budgetvriendelijk. Volledig klaar voor gebruik voor ongecompliceerd saunaplezier. De SunCube Eco heeft alles wat saunaliefhebbers zich wensen. Of het nu in een landelijke tuin is of op een dakterras midden in de stad. De SunCube sauna past er overal gewoonweg perfect.

SunCube vond dat niemand zou moeten zweten vanwege de prijs van een sauna. Het antwoord is de SunCube Eco buitensauna. Het biedt wellness plezier op hoog niveau – en dat aan een aantrekkelijke prijs.

Of het nu in de winter of in de zomer is: de sauna kan het beste het hele jaar door worden gebruikt om van alle voordelen te profiteren. De Suncube Eco wordt overspoeld met licht en staat dicht bij de natuur met een minimalistisch design. Met zijn 8 m2 biedt hij ruimte voor een gezellige sauna-ervaring waar je binnenkort niet meer zonder wilt.

Noords geïmpregneerd sparrenhout is robuust, gemakkelijk te verzorgen en verspreidt de typische saunageur die uitnodigt tot ontspanning en een goed gevoel.

Suncube Eco is in bouwpakket verkrijgbaar in 2 kleuren, is een stijlvol vormgegeven droge sauna voor 2 tot 6 personen die qua stijl vergelijkbaar is met de SunCube Premium, maar is qua materialen en uitvoering toch zeer verschillend. De SUNCUBE past perfect in zowel een klassieke als een moderne omgeving. De buitenschaal van de Suncube “Eco” is gemaakt van hoogwaardige en robuuste houten balken met een dikte van 4,5 cm en aan de buitenzijde zijn twee roestvrijstalen beugels met spanbanden gemonteerd wat het geheel samen houd. Voordeel: het lage gewicht, bouwpakket systeem, makkelijker transporteerbaar en daardoor de lagere prijs. Nadeel: Isolatiewaarde is minder goed dan bij de Cube Premium (die wel dubbelwandig is en met mineralewol isolatie) en dient nog gemonteerd te worden. SUNCUBE Sauna heeft een positieve invloed op je lichaam, waardoor je immuunsysteem een boost krijgt en je lichaam en geest zich ontspant. SunCube saunasessies zijn een perfecte manier om verschillende gifstoffen weg te spoelen die zich hebben verzamelt in je lichaam.

ONTSPAN JE GEEST EN LICHAAM OP EEN GEZELLIGE PLEK

-Hoogwaardig instapmodel

-Dak uitstekend afgedicht met LineX® coating dakbedekking – een van de hoogste kwaliteit dak afdichtingen op de markt
-Weersbestendige impregnering en thermische behandeling van de buitengevels
Keuze uit diverse ovens, handmatig of via je smartphone regelbaar, maar ook elektrisch of hout
Deur van gehard glas 8 mm ESG , afgedicht deurkozijn ,Deurslot met rol en afsluitbaar
Externe raambekleding 2 stuks ramen aan de achterzijde in gehard glas 8 mm ESG
Instelbare inlaat- en uitlaatventilatie

Met wandhoeklamp of optioneel met RGB L.E.D.-omgevingslicht.

Constructie uit balken 4,5cm in geïmpregneerd Vurenhout in kleur

Binnenbekleding: Scandinavisch sparrenhout onbehandeld

Banken/rugleuning: sparrenhout

Sneeuwbelasting zone 3 (sneeuwbelasting tot 1,06 kN/m2)

Gewicht: ca. 630 a 700kg (afhankelijk van het ovenmodel)

De design verwarming bestaat uit de Harvia Glow TRT90 9 kW kachel met een ingebouwde controller, of een Harvia Huum Hive Mini 9kW / 12KW heater die op afstand bediend kan worden via uw smartphone of afstandsbediening of de Hout gestookte HUUM HIVE HEAT 12KW houtkachel, compleet uitgerust met bodem beschermplaat en schoorsteen. Elke kachel is van een mooi design en gevuld met sierstenen.

Luxueuze zwart met hout gecombineerde sauna emmer, lepel, Thermo Hygrometer, Zandloper , 3 zwarte SUNCUBE HANDDOEKEN zijn als één pakket optioneel te bestellen.

Levering aan de voorzijde huis regio Limburg is inbegrepen mits hulp van de klant, de kosten voor het eventuele kraanwerk en montage zijn afhankelijk van de plaats en regio. Dit artikel wordt individueel speciaal voor u gemaakt op basis van uw bestelling. Begrijp alsjeblieft dat ruilen of annuleren niet mogelijk is voor dit product.

De r.v.s. spanbeugels dienen jaarlijks aangedraaid omdat de houten balken onderhevig zijn aan langdurige blootstelling aan de weersinvloeden en vocht. In zeldzame gevallen kan er een lichte waterindringing optreden.

Bewaar dit product voor later