Sauna SUNCUBE Outdoor B225 x H237 x D227 of D347cm

00353
€18 962,57
Op voorraad
1
Productgegevens

Sauna SUNCUBE Premium of SUNCUBE PANORAMA Outdoor B225 x H237 x D227 of D347cm (levertijd 4 -12weken)

Dankzij het bijna vierkante dubbelwandige ontwerp met afgeronde hoeken ziet de reeds gemonteerde SUNCUBE PREMIUM of PANORAMA tuinsauna van Scandinavisch sparrenhout er uiterst modern uit. Onze Sauna SUNCUBE is verkrijgbaar in 4 kleuren en stijlvol vormgegeven droge sauna voor 2 tot 6 personen, inhoud +-8m3, die perfect past in zowel een klassieke als een moderne omgeving als op een dakterras. Het interieur van de SunCube sauna is gemaakt van speciaal behandelde sparren planken uit Noorwegen. Optioneel kan u kiezen voor canadese Hemlock, cederhoud of Europees Espenhout. De warmte in de SUNCUBE tuinsauna wordt efficiënt verdeeld dankzij één van de vier selecteerbare ovens, de thermische beglazing van de deur en ramen, de wanden en vloer geïsoleerd met minerale wol en een state-of-the-art ventilatiesysteem, een luchtspouw, een aluminium dampscherm, het vloerisolatiesysteem en het dak is gecoat met hoogwaardige waterdichte Line-X® dakbedekking. Uw ontspanning wordt positief beïnvloed door de verborgen LED- of RGB-verlichting achter de rugleuning. De comfortabele banken van Abachi-hout passen naadloos in het totaalbeeld en hebben een zeer lage thermische geleidbaarheid.

SunCube Sauna heeft een positieve invloed op je lichaam, waardoor je immuunsysteem een boost krijgt en je lichaam en geest zich ontspant. SUNCUBE saunasessies zijn een perfecte manier om verschillende gifstoffen weg te spoelen die zich hebben verzamelt in je lichaam. SUNCUBE Sauna is ontworpen door de Carlex Design Studio en het doel van hun team van getalenteerde ontwerpers was om een gezellige houten ruimte te creëren met een moderne buitenkant en een sfeervol interieur, perfect passend bij de natuurlijke omgeving en van uitermate degelijke kwaliteit. De fabrikant is eveneens gekend om zijn boothuizen.

Kleedruimte: Als u zich comfortabel en veilig wilt omkleden of wilt ontspannen na uw saunasessie, heeft u de mogelijkheid om de SUNCUBE Premium of SUNCUBE PANORAMA tuinsauna uit te breiden met een extra ruimte met een garderobe, twee extra banken en L.E.D. verlichting. Deze ruimte van 120cm diepte wordt aan de voorkant van uw sauna bevestigd en kan naar keuze met een houten voorzijde met deur in glas, een glazen front met glasdeur of open worden uitgevoerd. Zo kunt u zich comfortabel en veilig omkleden, na uw saunasessie verder ontspannen of een praatje maken met uw saunagasten.

ONTSPAN JE GEEST EN LICHAAM OP EEN GEZELLIGE PLEK IN JE EIGEN SUNCUBE SAUNA.

Een subtiele sfeer: de blind bevestigde L.E.D.-verlichtingen die achter de rugleuning zijn geïnstalleerd stralen een zachte witte gloed en brengen je meteen in een ontspannen sfeer. De design verwarming bestaat uit de Harvia Glow TRT90 9 kW kachel met een ingebouwde controller, of een Harvia Huum Hive Mini 9kW /12KW heater die op afstand bediend kan worden via uw smartphone of afstandsbediening of de Hout gestookte HUUM HIVE HEAT 12KW houtkachel, compleet uitgerust met bodem beschermplaat en schoorsteen. Elke kachel is van een mooi design en gevuld met sierstenen.

SunCube Premium & SUNCUBE PANORAMA Sauna’s zijn gemaakt van weerbestendige materialen van topkwaliteit, zodat ze met vertrouwen buiten worden geïnstalleerd en gebruikt. Suncube Sauna’s bestaan uit een reeks modulaire elementen en de montage is robuust en nauwkeurig. Het frame is gebaseerd op 8 centimeter verlijmde sparren constructiebalken. Alle constructie- en afwerkingselementen zijn voorbereid voor montage met behulp van digitale CNC-machines, wat precisie, duurzaamheid en goede stabiliteit garandeert, zowel tijdens het transport als tijdens het gebruik van de sauna.

Als u wilt ontspannen zonder ver te reizen of uw tijd met anderen te delen, dan brengt de tuinsauna SUNCUBE PANORAMA u intieme momenten van welzijn rechtstreeks naar uw eigen eigendom. Deze ultramoderne PANORAMA sauna biedt niet alleen de mogelijkheid om uw lichamelijk welzijn te vergroten, maar verwent u ook met een adembenemend uitzicht door het ruime panoramische raam. Dankzij het compacte formaat van iets meer dan twee meter past hij gemakkelijk in uw tuin of op uw terras.

Luxueuze pakket zwart/hout sauna emmer, lepel, Thermo Hygrometer, Zandloper , 3 zwarte SUNCUBE HANDDOEKEN zijn als één pakket optioneel te bestellen.

Hoogtepunten

-Volledig opgebouwd, ter plaatse zetten, elektrisch aansluiten en klaar voor gebruik

-Geschikt voor 2 tot 6 personen

-Wanden en dak geïsoleerd en dubbelwandig met isolatie (104 mm)

-Gevels in geïmpregneerd weersbestendige thermisch behandeld Vurenhout, Binnenbekleding in Scandinavisch sparrenhout

-Banken en rugleuning in Abachi hout

-Rugleuningen met ambient LED-licht of optioneel met ambient RGB-licht

-Glazen deur uit gehard isolatieglas ESG ca. 22 mm totale dikte (8 mm glas + 6 mm lucht + 8 mm glas) met een deurslot met magneet, hoogwaardig beslag, deurscharnieren en dorpel van roestvrij staal

-De deur kan van buitenaf worden afgesloten met een sleutel

-SUNCUBE PREMIUM: 2x een raam in achtergevel uit dubbel glas (FL8/FL8 2x8mm dik glas)

-SUNCUBE PANORAMA: Achtergevel in een volledig panoramisch raam in dubbel gehard isolatieglas ESG /FL6L/16/FL8.

-Dak afgedicht met hoogwaardige LineX®-coating dakbedekking, één van de hoogste kwaliteit dak afdichtingen op de markt

-Keuze uit 4 ovens, handmatig of via je smartphone regelbaar, maar ook elektrisch of hout

-Aluminium op vloeroppervlak aan de kachel

-Instelbare inlaat- en uitlaatventilatie

-Alarm met beveiligingsknop, automatische bediening

-Optioneel met externe voorkamer / kleedkamer (BxHxD ca. 225 x 227 x 120 cm)

-Sneeuwbelasting zone 3 (sneeuwbelasting tot 1,06 kN/m2)

-Gegevens/Afmetingen: Breedte: ca. 2250mm Diepte: ca. 2270mm Diepte met optionele vestibule: ca. 3470mm Hoogte: ca. 2370mm Binnenruimte: 8 m³ Gewicht: ca. 850-920 kg (afhankelijk van het ovenmodel) Voeding: 230/400V

Deze SUNCUBE buitensauna wordt in de fabriek volledig gemonteerd. Levering aan de voorzijde huis regio Limburg is inbegrepen mits hulp van de klant, de kosten voor het eventuele kraanwerk zijn afhankelijk van de plaats en regio. Dit artikel wordt individueel speciaal voor u gemaakt op basis van uw bestelling. Begrijp alsjeblieft dat ruilen of annuleren niet mogelijk is voor dit product.

Bewaar dit product voor later