Verwarming heater vervang element Titanium universeel

00166
€89,95
Op voorraad
1
Productgegevens

Heater verwarming element Titanium universeel 3kw 2,5kw 2kw

Geschikt voor praktisch iedere rechte verwarmingsbuis die in een besturingssysteem Balboa of Gecko zit. Ook handig om weerstanden van de merken HydroQuip, Thermcore, Aquatemp, RMF, Spa Builders, Brett Aqualinete te vernieuwen of merken die niet meer verkrijgbaar zijn.

Verwarmingselement uit Titanium, weerstand verkrijgbaar in 5,5KW, 4KW, 3KW, 2,5KW of 2KW. De 2 O-ring dichtingen en moeren zijn meegeleverd. Titanium verwarmingselementen gaan het langst mee, zijn de meest duurzame verwarmingselementen voor bubbelbaden. In vergelijking met standaard incoloy of gecoate elementen, heeft titanium de voorkeur van veel fabrikanten om de garantiekosten laag te houden. Titanium is ook zeer goed bestand tegen zoutcorrosie.Graag uw keuze aanduiden. Indien uw stroomkabel of stroomvoorziening laag is, adviseren we de 2kw.

Lengte: 270mm Hoogte: 60mm Tussen klemmen: 33mm

Hoewel dit element past op de verwarmingsbuizen van de bovengenoemde fabrikanten, is het niet vervaardigd door een van de bovenstaande fabrikanten, maar wordt het alleen als vervanging verkocht.

Het element kan mogelijk doorbranden of beschadigd raken als de verwarmingsbuis niet met water wordt gevuld voordat het apparaat wordt ingeschakeld.

Bewaar dit product voor later