Ideale Spas
Welkom op onze webshop
Bestel online

IDEALe SPAS Plug & Play, kwaliteit aan zachte prijs

PROFITEER VAN DE ACTIE'S IN ONZE SHOWROOM.

Bent u op zoek naar ideale spa voor 3 personen of wilt u een betaalbare spa kopen voor 5 personen met 2 ligplaatsen, ideale spa kopen die werkt op een stopcontact en reeds is uitgerust met kabel en stekker? Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment in IDEALe spas naar ieders budget. En heel belangrijk, onze IDEALe spas worden gemaakt uit de beste materialen, zijn zeer goed geïsoleerd, makkelijk te bedienen en ook nog Plug & Play Spas. Dankzij het eenvoudig in te stellen programma zelf bepalen wanneer uw IDEALe spa mag opwarmen en wanneer niet, zodat u op het juiste moment energie kan besparen of het op temperatuur houden kan spreiden en dit met een laag verbruik. Heeft u nachttarief of zonnepanelen, aan u de keuze wanneer de IDEALe spa zijn water filtert of het water op temperatuur houdt. Maak gebruik van ons Smart systeem, dan warmt uw spa automatisch op als uw zonnepanelen een meeropbrengst hebben. Wij bij IDEALe SPAS bieden u de meest complete Jacuzzi, dus unieke ruime ligplaatsen met goede massage, met beenmassage, voetmassage , nekmassage en rugmassage. Ook de filters zijn heel makkelijk toegankelijk en niet voor het oog zichtbaar. Standaard worden onze ideale spas uitgerust met de uitgebreide lichttherapie en de hoeken die soms ook verlicht en geïsoleerd zijn. De ideale spa kopen voor 3 personen in Plug & Play zijn de IDEALe SPAS Madrid of IDEALe SPAS AMOUR40 of IDEALe SPAS EXCELSIOR.

De IDEALe SPAS Madrid is de ideale spa kopen voor 3 personen als u van zins bent om een spa kopen met een ligplaats en 2 zitplaatsen. De ligplaats bij deze ideale spa kan u aan 2 zijden gebruiken. De Madrid is uitgerust met 1 krachtige massage pomp en circulatie functie, uitgebreide lichttherapie en goed verspreide therapeutische massagejets.

Wilt u liever een ideale spa kopen voor 3 personen met 2 ligplaatsen en 1 zitplaats, dan is de IDEALe SPAS AMOUR40 het model wat u zoekt. Deze ideale spa heeft alles wat u nodig heeft: zeer comfortabele ligplaatsen, uitgebreide lichttherapie, goede massage, goede isolatie en het muzieksysteem bluetooth Comfort. De IDEALe SPAS EXCELSIOR is een Plug & Play spa kopen met 3 zitplaatsen en 1 ligplaats en met dezelfde degelijke IDEALe SPAS eigenschappen.

Wenst u een Plug & Play ideale spa kopen voor 5 personen, dan zijn de modellen IDEALe SPAS DAVINA 40 of IDEALE SPAS PRIDE 40 ideaal voor u. De IDEALe SPAS PRIDE40 heeft 2 ligplaatsen en 3 zitplaatsen en als u liever een ideale spa kopen wil met 1 ligplaats en 5 zitplaatsen, dan adviseren wij u de IDEALe SPAS DAVINA40. Bekijk de foto's goed en u zal merken dat onze IDEALe SPAS goed uitgerust zijn met massagejets, ideaal verspreid zodat u in iedere plaats kan genieten van een unieke massage.

Ons aanbod van Plug & Play Ideale spas kopen voor 3 personen of ideale spas kopen voor 5 personen vindt u hieronder. U ben van harte welkom in onze Ideale Spas showroom, dan kan u proef zitten in onze 40-tal modellen en ontdekken hoe goed onze zitplaatsen en ligplaatsen zijn. Samengevat: een IDEALe spas kopen bij ons, is een ideale spa kopen van hoge kwaliteit, uitermate goed geïsoleerde spa kopen met de optionele warmtekamer, jacuzzi op 220V. 16A STOPKONTACT, kortom een betaalbare spa kopen die u vele jaren plezier doet beleven. Uw IDEALe spa kopen van hoge kwaliteit met het juiste advies, een jacuzzi kopen van een merk waar u ook welkom bent voor extra informatie, producten, onderdelen en service. Heeft u meer interesse in de achterliggende technieken en de constructie van IDEALe SPAS? Informatie daarover vindt u hier: https://www.ideale-spas.be/technieken/

Refine by

Ontdek ons ruim assortiment

Professionele kwaliteit aan een vriendenprijs

Gratis verzending

Vanaf €120

Snelle levering

Direct verzonden

Veilig betalen

Via SSL encryptie

Omruilen

14 dagen bedenktijd