Ideale Spas
Welkom op onze webshop
Bestel online

Zwembaden Zwem Spas

Kent u al de voordelen van een zwemspa kopen t.o.v. het traditionele zwembad kopen?

PROFITEER VAN DE ACTIE'S IN ONZE SHOWROOM.

Waarom een Ideale swimspa kopen i.p.v. een zwembad kopen? Een IDEALe zwemspa heeft alle voordelen van een jacuzzi en een zwembad en biedt u nog veel meer! Wat is er leuker dan het hele jaar door kunnen zwemmen of ontspannen bij u aan huis?
Steeds vaker kiest met voor de TIDAL FIT zwemspa in plaats van een traditionele zwembad. Een zwembad is meestal groter dan een zwemspa, maar daarom niet gebruiksvriendelijker. In een TIDAL FIT zwemspa zwemt u ter plaatse volgens uw ritme en kan u blijven zwemmen zonder enige hindernis. In een zwembad springt u in en bent u zo aan de overkant. Heeft u een feestje? Wil u op de matras liggen? Geen enkel probleem bij een IDEALe zwemspa.

Een IDEALe zwemspa kopen biedt u veel voordelen: ze zijn een stuk compacter en veel makkelijker te plaatsen en toch kan u door de krachtige regelbare tegenstromen eindeloos blijven zwemmen volgens uw eigen ritme. Tussen het zwemmen door geniet u in uw ideale zwemspa van de heerlijke massagestoelen. Door de verschillende regelbare tegenstromen en diverse IDEALe zwemspa modellen, is er altijd een versie voor zowel de levensgenieter als de professionele zwemmer.
Een TIDAL FIT zwemspa is veel energiezuiniger en duurzamer dan dat u een zwembad kopen zou.
De IDEALe zwemspa heeft een kleinere waterinhoud, is goed geïsoleerd tegen de Aristech diamond verstevigde acryl en ABS bodem, waardoor het water in uw IDEALe zwemspa sneller warm is en warm blijft. Dankzij de goede isolatie tegen de panelen bij IDEALe SPAS wordt de warmte van de pompen gerecycleerd en gaat ze niet verloren. Door de bijhorende dikke afdekking ( cover ) blijft het water mooi schoon, aangenaam warm en zal het niet verdampen. Geniet in uw IDEALe zwembad van de spa-massagestoelen of doe een fantastische work-out, zoals een fitness programma, roeien, krachttraining of zwemmen.
Ook is het mogelijk om in een IDEALe zwemspa te relaxen met uw gezin of vrienden, daar deze ruim genoeg is en zitplaatsen heeft voor meerdere personen. Afmetingen gaan van +-3m tot zelfs 12m. Niets is fijner om tijdens het zwemmen een pauze in te lassen en uw spieren te laten masseren in het warme water en daarna terug actief te zwemmen of aan krachttraining te doen. De meeste IDEALe spa klanten kiezen ervoor om de IDEALe zwemspa uit te rusten met onze super zuinige IDEALe warmtepompen die u nog 75% tot 85% doen besparen tijdens het verwarmen van het IDEALe zwemwater.

Een zwemspa installatie heeft weinig voorbereiding nodig.

Vermits een zwemspa in de IDEALe SPA of Artesian Spas fabriek volledig is geassembleerd, is de installatie ervan vrij eenvoudig en veel sneller dan bij een zwembad. U kiest zelf of u de IDEALe zwemspa bovengronds plaatst of liever laat inbouwen.
Uw ideale zwemspa arriveert op een vrachtwagen bij u aan huis en de IDEALe zwemspa wordt onder onze vakkundige begeleiding met een kraan exact in de voorziene ruimte geplaatst. Meestal is een zwemspa in 1 a 2 dagen geplaatst, inclusief het eventuele grondwerk, aansluiten en montage van de cover lifters. Zo een 48uur later mag u uw ideale zwemspa inwijden.

Zwemmen & training volgens ieders trainingsniveau.

Een IDEALe zwemspa kopen of een IDEALe zwembad aanschaffen zal u meer variatie bieden dan een zwembad. Zo is de kracht van de tegenstroomjets meestal regelbaar naar eigen keuze bij de STAR versie of TIDAL FIT. De meeste IDEALe SPAS Zwembaden zijn optioneel verkrijgbaar met het krachtige TURBINE PROPELLER systeem of regelbare massage d.m.v. elektronisch regelbare pompkracht of draaiknoppen.
Zo kan u eenvoudig uw zwemtraining aanpassen en eerst schoolslag zwemmen , dan weer crawl. En als u optioneel massagestoelen in de IDEALe zwemspa heeft, laat u achteraf uw spieren masseren en zo recupereert u veel sneller. Bekijk ons uitgebreide assortiment in IDEALe zwemspas en ontdek onze vele mogelijkheden. U bent van harte welkom in onze showroom. Uw IDEALe zwemspa kopen met het juiste advies bij een jacuzzi merk waar u ook welkom bent voor extra informatie, producten, onderdelen en service.

Verfijnen op

Ontdek ons ruim assortiment

Professionele kwaliteit aan een vriendenprijs

Gratis verzending

Vanaf €120

Snelle levering

Direct verzonden

Veilig betalen

Via SSL encryptie

Omruilen

14 dagen bedenktijd