Artesian Spas

Artesianspas, de ultieme Spa van top kwaliteit.

Comfortabele vormgeving – uitmuntend – exclusief

Van zodra u plaats neemt in een Artesianspa zult u merken dat de zitplaatsen net zo comfortabel zijn als de meeste fauteuils bij u thuis. En dat is precies de bedoeling. Het is van essentieel belang dat de spa schelp de perfecte vorm heeft zodat de gebruiker makkelijk en comfortabel plaats kan nemen in de spa.
Een Artesian spa is zo vormgegeven dat het lichaam groot of klein in het water de optimale steun krijgt zodat zelfs bij inschakeling van de massage jets men niet gaat ‘drijven’.
De hydrotherapie van Artesianspas zijn zo uniek en efficiënt dat het woord luxe er een nieuwe betekenis door krijgt. Maak gebruik van ons Smart systeem, dan warmt uw spa automatisch op als uw zonnepanelen een meeropbrengst hebben.

De Artesian Elite spas zijn zo mooi vormgegeven, zo exclusief, dat u er wel verliefd op wordt. Artesian Spas heeft diverse series, gaande van kleine compacte spas tot de meest exclusieve. Het uitgebreide assortiment en extra informatie van Artesian Spas, Islandspas , South Seas Spas , Garden Spas , Tidal Fit zwembaden vindt u op hun website : www.artesian-spas.be . De spa’s die wij in onze webshop tonen, zijn de modellen die in voorraad zijn of snel leverbaar zijn.

Uitgelichte producten

Verfijnen op