Artesian Elite Spas , de meest exclusieve.

Artesian Elite Spas, uniek in de wereld.

De meest exclusieve spa wereldwijd, een klasse apart. Zoek overal, maar nergens zal u een beter presterende en meer therapeutisch buiten massagebad vinden! Artesians Elite spas zijn inderdaad fantastisch mooi vormgegeven. Maar onze Elite spa’s zijn veel meer dan enkel het esthetische. Achter de mooie ombouw en onder sierlijke lijnen van de kuip vindt u de meest krachtige en geavanceerde systemen die ooit zijn gebruikt om de waterverplaatsing te controleren en te besturen. En dan zijn onze spas ook nog zeer energie-zuinig!
De Artesian Elite Spas verplaatst meer water door meer jets met meer kracht en minder weerstand dan eender elke andere spa op de markt.

Door de innovatieve gepatenteerde bediening en het direct leidingensysteem, de strategisch geplaatste H20 PowerFlow ® -jets massage jets, biedt Platinum Elite u de best mogelijke hydrotherapie ervaring. Wervelende bredere & diepere massage, die nooit pijnlijk is, maar therapeutisch & u laat genieten.

Bijna iedere massagezetel heeft zijn eigen DIRECTFLOW ™ Switchless pomp en besturingssysteem met het gepatenteerde persoonlijke controlesysteem (V. F.C) dat de pomp aan / uit kan zetten, de massagekracht traploos kan regelen en de hoeveelheid lucht kan regelen. Dankzij onze gepatenteerde H20 PowerFlow ® -jets smelten stress en spanningen weg.

De Artesian Elite is de ultieme spa, EXCLUSIEF , heeft de beste whirlpool technologie en biedt u pure luxe en individualiteit, uniek in ontwerp, unieke prestaties, betrouwbaarheid en efficiëntie.

Heeft u interesse in de technieken en kwalitatieve constructie van Artesian Spas? Meer info daaarover vindt u hier : http://www.artesian-spas.be/techniek.html

GENIET NU VAN EEN EXTRA KORTING IN ONZE SHOWROOM.

Verfijnen op