Chaleur de Luxe Infrarood cabine Infraroodsauna

00315
€11 650,00
Op voorraad
1
Productgegevens

Chaleur de Luxe Infrarood cabine (levertijd 4 a 16 weken)

Door de heldere glasdeur zie je het luxueuze interieur. Ook verkrijgbaar in een PRO (professionele ) uitvoering. Banken uit zacht ayous hout, zijpanelen uit ceder- of hemlock en een achterwand bekleed met natuursteen bepalen de hedendaagse look. In de cabine bezorgt de led sterrenhemel met geïntegreerde luidsprekers je een heuse loungesfeer waar het heerlijk vertoeven is. Wellness staat voor een gezond evenwicht tussen lichaam en geest. Mede door de sfeer van de ruimte waarin men zich bevindt, krijgt men een welbepaald gevoel. Daarom hebben we voor dit ontwerp gekeken naar de hedendaagse binnenhuisinrichting en de daarin gebruikte materialen. Dit resulteerde in deze elegante infraroodsauna die rug-, benen- en voorste roterende verwarmingselementen heeft om maximaal te profiteren van infraroodwarmte. Een kameleon die aan al uw wensen voldoet ! Deze luxueuze infraroodsauna wordt dikwijls gekocht door de kritische klant die verlangt naar goede infrarood die perfect te regelen is. De infraroodstralers zijn de Quartz Vitae Full Spectrum, de grootst mogelijke straler die verkrijgbaar is.

Deze TOP infrarood sauna is verkrijgbaar in 6 standaard maten en is geschikt voor maximaal 6 personen. Het biedt de mogelijkheid om door haar flexibiliteit een uniek wellnessparadijs te creëren. De binnenafwerking en buitenafwerking van de infraroodcabine is gemaakt van Canadese rode ceder, hemlock, ayous, espen of Scandinavisch vurenhout. De RGB led kleurentherapie verlichting zorgt voor een aangename sfeer. Wordt steeds op bestelling geproduceerd, leveringstermijn tussen de 4 en 16 werkweken.

Standaard uitrusting
Buiten- en binnenafwerking in Canadees red ceder-, hemlock-, ayous- of espenhout
Natuursteen strips op de achterwand: keuze uit 2 verschillende types
Bankjes, ergonomische rugleuningen, vloer van ayoushout
Veiligheidsfront in helder glas met glasdeur 1790x691x8mm met RVS scharnieren en handgreep
Alpha dimbare besturingseenheid met uitstekende regelbaarheid
Quarts Vitae Full spectron infraroodstralers, vloerverwarming en draaibare infrarood stralers vooraan (behalve model 145 pentagon)
LED sterrenhemel: 75 sterlichten 2 mm, 8 sterlichten 6 mm
Bluetooth-verbinding met 1 luidspreker; Aromatherapie
Allerhande maatwerk of naar uw eigen ontwerp ook mogelijk mits extra kost;

Levering aan de voorzijde huis regio Limburg is inbegrepen mits hulp van de klant, de kosten voor het eventuele kraanwerk en montage zijn afhankelijk van de plaats en regio. Dit artikel wordt individueel speciaal voor u gemaakt op basis van uw bestelling. Begrijp alsjeblieft dat ruilen of annuleren niet mogelijk is voor dit product.

Optimaal rendement.

De Quartz Vitae behuizing is ontworpen in het vooraanstaande laboratorium Seibersdorf en samengesteld om met de speciale reflector het absolute rendement de bereiken. De speciale reflector doet de IR-stralen weerkaatsen totdat ze uw lichaam bereiken. De Veilige XL Full-spectrum infrarood straler verwarmt direct het lichaam, zonder opwarmtijd. De infrarood dringt veilig door tot dieper liggend spierweefsel waardoor de totale ontspanning gemakkelijker wordt bereikt. Deze gepatenteerde XL Full Spectrum stralers bieden een ongekend rendement en comfort dankzij de snelle opwarming en hun vermogen elektrische energie precies daar om te zetten in warmte warmte waar die gewenst is, IN HET LICHAAM, een heerlijke warme omgeving waarin het goed ontspannen en transpireren is, en waarmee u tevens uw lichaam reinigt.

Geavanceerde electronische besturing Alpha Dimmable Control.
Met de dimbare besturing kunt u het vermogen van de infraroodstralers regelen. Bij minder vermogen is de kerntemperatuur van de full-spectrumstraler lager, hierdoor verschuift de golflengte meer naar het lange golfbereik en minder intens. Op deze manier kunt u de meest optimale instelling kiezen die het beste bij uw persoonlijke voorkeur past. Spierontspanning met een hoge of lagere temperatuur in de cabine, de bediening is gemakkelijk en comfortabel te gebruiken.

Gezonde warmte.
De infraroodwarmte van de Full spectrum straler voelt niet alleen er comfortabel en aangenaam aan, maar heeft ook een verzachtend effect op pijn. Onderzoek heeft aangetoond dat infraroodlicht spierpijn en andere pijnen effectief verzacht. De aangename warmte die het infrarood genereert, dringt diep door in uw huid en helpt de bloedcirculatie stimuleren en uw spieren verwarmen. Hierdoor worden uw spieren zachter en ontspannen zich. Van alle gezondheidsklachten komt rugpijn, na hoofdpijn, het meest voor. Bij mensen jonger dan 45 jaar vormen rugklachten zelfs de meest voorkomende reden tot ziekteverzuim.

Bewaar dit product voor later