Wellness Sensations infraroodcabine’s

Deze super luxueuze Infrarood cabines wordt geheel naar uw wensen ontworpen. U heeft ontzettend veel mogelijkheden om zo uw eigen exclusief wellness paradijs te creëren.

Alle cabines zijn uitgerust met een speciaal voor Alpha Wellness Sensations ontworpen geavanceerde electronische besturing met dimfunctie. Met deze digitale sturing, kan je de cabine aan- en uitzetten, de temperatuur en de tijd instellen , het licht aan- en uitdoen, selecteren welke stralers je wil laten werken en meest belangrijke ook de intensiteit van de infraroodstralers bepalen en aanpassen naar uw eigen voorkeur. Alles onder controle, temperatuur en intensiteit. Genieten van de indringende warmte of reinigende transpiratie, de veilige Duo Full spectrum infraroodstraler verwarmt direct het lichaam, zonder opwarmtijd. Dringt veilig door tot dieper liggend spierweefsel waardoor de totale ontspanning gemakkelijker bereikt wordt. De magnesiumoxidestraler verwarmt hoofdzakelijk de lucht en langzaam ook je lichaam.

Bij ons in de winkel bent u welkom om de prijs vragen van infraroodcabine en deze zelf te ontdekken. Ze hebben een modern EXCLUSIEF interieur en exterieur design. Uw veiligheid staat voorop, onze stralers zijn getest en ontwikkeld door het vooraanstaande Seibersdorf laboratorium in Oostenrijk. Kies voor de juiste techniek, het beste, kom bij ons langs voor een aangenaam gesprek en advies en investeer in je gezondheid!

Sinds decennia is Alpha Wellness Sensations de internationale marktleider wat betreft trendsettende innovaties en bekend als ontwikkelaar en producent van hoogwaardige wellness producten. Wij verdelen, monteren en herstellen jacuzzi’s, spa’s, sauna’s, infrarood, hammam.

Verfijnen op