Hot Tubs & Chill Tubs

Een hottub of Chill Tub kopen van goede kwaliteit naar uw smaak en aan een aangename prijs.

Bij IDEALe SPAS hebben we een groot assortiment in hottubs en CHILL tubs in verschillende kleuren. Perfect voor privé gebruik, hotels, B & B en boerderijen. Zoek uit welk model u graag in uw tuin zou plaatsen, rekening houdend met het aantal personen. Daarna kiest u hoe u uw hottub of chill tub wenst en met welke opties u deze wil uitrusten. Afdekkap in hout of glasvezel of geïsoleerd, ombouw in natuurhout, Thermo Wood of kunststof, massagejets of niet, lucht bubbel jets, verlichting LED, houtkachel ingebouwd of buiten de hottub? Om af te koelen kan u onze ICE BATH erbij bestellen met of zonder chiller.

Wilt u met meerdere mensen keuvelen en ontspannen in één van onze hot tubs? Dan is ons model ROUND interessant. De IDEALe SPAS ROUND is verkrijgbaar in 2 versies, met onderin ingebouwde houtkachel of externe houtkachel. Deze hot tub ROUND hebben we in een diameter van 200cm, geschikt voor 3 tot 7 personen of ook voor 6 a 8 personen in de ROUND 220cm of SQUARE 202cm. Wilt u met nog meer personen tegelijk genieten in onze IDEALe HOT TUB, dan hebben we ook nog onze SQUARE DROP van 230cm die ruimte biedt voor 10 personen.

Gezellig met zijn tweeën genieten doet u in onze HOTTUB DUET. Het grote voordeel is dat dit IDEALe hot tub model ‘ Duet ‘ compact is en daardoor sneller het water opwarmt. Echter liggen de prijzen van onze IDEALe HOT TUBs dicht bij elkaar, waardoor de klanten die er de ruimte voor hebben, meestal voor de IDEALe HOT TUB ROUND gaan.

Wij bij IDEALe Spas kiezen voor kwaliteit, duurzaamheid en een goede prijs/kwaliteitsverhouding. De kern van onze hottub is de glasvezel kuip, zorgvuldig ontworpen voor maximaal comfort en duurzaamheid. Zo kan het water gewoon in de hot tub blijven zonder kans op lekkage. Glasvezel krimpt of zet het minste uit door hitte of koude en is ook bestand tegen U.V.-stralen. De kuip is gemaakt van een combinatie van Amerikaanse Aristech acrylplaat en polyurethaan, waardoor hij beter bestand is tegen krassen en verschillende chemicaliën en eveneens het water langer warm houdt. Sommige hot tub modellen zijn Gelcoat kuipen, een combinatie van Gelcoat, glasvezel en isolatie, met ook een uitermate lange levensduur. Als omkasting heeft u de keuze uit thermowood of behandeld gekleurd of natuurkleur Sparrenhout. Als u kiest voor een hottub met een geïntegreerde kachel, dan is deze naadloos verwerkt in het ontwerp. De ronde vorm van de kachel draagt bij aan een strak en rond design, wat zorgt voor een elegante en moderne uitstraling.

Welke mogelijkheden biedt IDEALe SPAS?

  1. Diverse modellen: rond, vierkant of ovaal en keuze kleur kuip, ombouw, afdekking.
  2. Ecologisch en economisch dankzij de CHILL functie of de interne / externe ronde of rechthoekige houtkachel die u 1u tot 3u op voorhand aansteekt, afhankelijk van het stookhout, vochtigheid, buitentemperatuur en model.
  3. L.E.D. verlichtingen in de kuip en/of onderaan volledig rond de bekleding of zonder verlichting
  4. Massage of niet: watermassage jets 8 tot 24 stuks met waterpomp en/of 12 lucht bubbeljets met blower
  5. Filtratiesysteem met aparte circulatiepomp indien gewenst
  6. Isolatie standaard tegen de kuip aangebracht
  7. Afdekkap in behandeld hout, Thermo wood of Maritieme geïsoleerde NORDIC Afdekking.

Voordelen van een Chill Tub ijsbad bij je thuis

Versterk je lichaam, recupereer sneller, voel je energie rijker.

Koude water therapie wordt al vele jaren gebruikt door atleten, sporters en mensen om sneller te recupereren en om spierpijnen en ontsteking na intensieve fysieke inspanningen te willen verminderen. Een Chill Tub of ijsbad van IDEALe SPAS zal je aangenaam verrassen, je blik op het leven veranderen door je in staat te stellen om je eigen grenzen te verleggen. Je versterkt het gevoel dat je de wereld aankunt. Je zal beter omgaan met stress, je focus verbetert, je gaat gelukkiger door het leven en verkleint het risico op een Burn Out. Voordelen van het gebruik van een IDEALe IJSBAD: Verbeteren en stimuleren van de bloedcirculatie, vermindering van ontstekingen, verminderen van spierpijnen , sneller herstellen van je lichaam. Gedurende de periode onder de Grieken en Romeinen werd een ganse dag uitgetrokken om koude en warmte therapie toe te passen.


Verfijnen op