IDEALe SPAS

jacuzzi’s en jacuzzi onderdelen van IDEALe SPAS

PROFITEER NU VAN DE ACTIE’S IN ONZE SHOWROOM.

Is ook uw droom een jacuzzi aanschaffen? De aankoop van een degelijke jacuzzi is immers een investering in uw gezondheid en bij IDEALe spas een aangename beleving. Een IDEALe Spa kopen heeft veel voordelen, het bevordert onze nachtrust en is perfect om tot rust te komen en volledig te ontspannen. Lichamelijke pijnen worden verlicht en sportievelingen recuperen veel sneller in een IDEALe Spa.

Een ideale Jacuzzi kopen wordt ook gedaan om met het hele gezin of vriendenkring te genieten in je ideale Jacuzzi en lekker bij te praten met een drankje. Kinderen vinden een buiten massage bad erg leuk. Ze kunnen uren spelen in het aangename water, tussendoor spelen met de waterval.

IDEALe Spas is al jaren actief in het ontwikkelen en produceren van energievriendelijke therapeutische Spas en ideale zwembaden in diverse modellen en prijsklassen. Bij ons een ideale spa aanschaffen is zonder zorgen genieten. IDEALe Spas zijn uitermate goed geïsoleerd, hebben comfortabele zit– en ligplaatsen met goede massage die je kan regelen naar eigen believen. Het is alsof u thuis in een heel goede relax zetel ligt! Ook de filters zijn heel makkelijk toegankelijk en niet voor het oog zichtbaar. IDEALe Spas zijn uitgerust met een uitgebreide lichttherapie en meestal zijn de hoeken of panelen ook nog eens verlicht en geïsoleerd (zoals u o.a. bij Hotspring terug vindt). Zo vindt ieder zijn keuze terug in onze exclusieve degelijke prijsbewuste Spas, onze ideale spa kopen is investeren in uw gezondheid.

Optioneel kan u uw IDEALe Spa uitrusten met onze IDEALe Spas warmtepomp en zo 75% tot 85% besparen op energie. We staan niet stil en onze ideale spas zijn up to date, met een laag verbruik en makkelijk in te stellen, wanneer uw spa filtert, het water verwarmt. Heeft u nachttarief of zonnepanelen, aan u de keuze wanneer de IDEALe spa zijn water filtert of het water op temperatuur houdt, of net niet mag bij warmen, zodat uw IDEALe Spa het meest ecologisch en economisch werkt. Maak gebruik van ons Smart systeem, dan warmt uw spa automatisch op als uw zonnepanelen een meeropbrengst hebben.

Ook hebben ons assortiment uitgebreid. Nu kan u kiezen uit onze Garden City Spas als u een laag instapmodel en stekker klaar model zoekt. Onze IDEALe Spas Plug & Play voor een zachte prijs die ook stekker klaar zijn. De IDEALe Spas STAR & DeLuXe of de IDEALe SPAS PRESTIGE en de IDEALe SPAS DIAMANT als u een ALLES INCLUSIEF SPA zoekt van hoogstaande kwaliteit met de laatste nieuwe mogelijkheden aan een betaalbare prijs.

Laat ons aangenaam van het leven genieten en tegelijk verbetert uw gezondheid, uw ideale Spa kopen bij ons en wordt goed geïnformeerd. Meer informatie over de opbouw van IDEALe Spas vindt u hier: https://ideale-spas.be/technieken/ Wij hebben een groot assortiment in ideale jacuzzi’s, ideale infraroodcabines en jacuzzi onderdelen of sauna onderdelen in voorraad, een eigen service en bestaan al meer dan 45jaar ! Meer advies en informatie over jacuzzi’s en de aankoop ervan in het algemeen vindt u hier: https://www.ideale-spas.be/advies/

Uitgelichte producten

Verfijnen op
1 – 60 van 62 items