IDEALe Spas GARDEN CITY SPA2 186x120x75cm 22jets

00923
€3 795,00
Op voorraad
1
Productgegevens

IDEALe Spas GARDEN CITY SPA 2 ( onderweg )

Energiezuinige spa met lage instap, werkt op gewoon stopcontact en kan dankzij zijn lagere speciale constructie ook binnenshuis geplaatst worden. Spa met 2 ligplaatsen en 1 zitplaats met verschillende grote massage jets. Is standaard reeds geïsoleerd, maar warmt extra snel op en koelt praktisch niet af als u de optionele ECO pakket met TRIO isolatie met warmtekamer neemt. Met de Air Power control kan u de kracht verstellen door lucht toe te voegen en zo genieten van een zachte massage of krachtige massage. Dankzij het optionele ECO pakket ook een mooie uitgebreide lichttherapie, hoeken met LED verlichitng. De GARDEN CITY spas voldoen aan alle hoge kwaliteitseisen die je maar kunt wensen. Gecko Canada controle systeem met programmeerbere bediening, geïsoleerde Lucite acrylics kuip, RVS frame, krachtige hydro massage, verstevigde bodemplaat met opkant, basis isolatie, uitgebreide LED verlichting en een onderhoudsvrije composiet ombouw. De GARDEN CITY Spas van IDEALe Spas zijn alleen een stukje compacter en zonder muziek. U ontvangt vanzelfsprekend onze uitgebreide Nederlandstalige handleiding, service of assistentie. U mag bij bestelling 30% via overschrijving betalen en het saldo de dag voor de levering van de spa.

Specificatie : Kuip in Silver White, Ombouw in zwart , Cover zwart

NU GRATIS TRAPJE, GRATIS COVER, GRATIS OPSTART PAKKET PRODUCTEN. Wij blijven bij u ter plaatse totdat de spa volledig gevuld & getest is en geven uitgebreid uitleg over de bediening en waterbehandeling indien u de spa door ons laat plaatsen.

3 persoons : 2 ligplaatsen en 1 zitplaats

22 therapeutische r.v.s. water massagejets, waarvan 4 grote en 18 middelgrote 2″ jets

1 circulatie- massagepomp 2HP
186 x 120 x 75cm
Bediening : digitaal druktoets scherm Wifi Ready Gecko Canada met klok en programmatie, zodat u de spa kan laten warmen wanneer u dat wenst en ook kan instellen wanneer hij niet mag warmen.

Sturing : WinterSmart Gecko Canada + No Blame verwarmer 2kw

Programmeerbare filtratie
Water Ontsmetting: ProOzone waterbehandelingssysteem (in het ECO optiepakket)
Filtratie met 1 grote filter, die makkelijk kan verwijderd worden en niet zichtbaar is door de filterafscherming

1 Zone AIR Precision controls
Bodemputje met afsluitbare water aflaatkraan
STAR LED kleuren lichttherapie

1 power onderwater LED lamp 13cm
12 Starry power sterren leds inbegrepen, hoek LED verlichtingen (optie pakket)

Amerikaanse Lucite Acrylics® Diamond Kuip in Silver White
Foam isolatie tegen de Diamond kuip, PermaHeat HDHI Foam 30 tot 50mm bij ECO optiepakket.
Long Life basis constructie roestvrij staal met geluiddemping
F.R.I.G. Base verhoogde isolerende composiet bodemplaat, met ALU/PP wintersmart isolatie (in het ECO optiepakket)
Thermo Skirt isolerende composiet ombouw, onderhoudsvrij & wegneembaar

(*)TRIO ISOLATIE met warmtekamer NORDIC PermaHeat Recovery Isolatie (in het ECO optiepakket)
ASTM Maritime Super isolatie NORDIC Afdekking, UV bestendige cover.
2 Long Life E.V.A. Nekkussens

Garantie: 10 jaar op basisconstructie, 5 jaar op de kuip , 2jaar op het besturingssysteem, de technieken, de lucite toplaag en de ombouw, 1jaar op ProOzone en licht.

De IDEALe bodem : F.R.I.G. Long Life Base, de isolerende bodemplaat die de spa van de grond isoleert en zorgt voor minder warmteverlies en weert regenwater, insecten en ongedierte.

De IDEALe isolatie : = verbeterde uitgebreide NORDIC isolatie. Tegen de Lucite Acrylics® Diamond kuip komt de Perma Heat HDHI Foam volledig rond de kuip om zo energiezuinig mogelijk het spawater warm te houden.
De Perma Heat Recovery Insulation(*) tegen de ombouw en bodem zorgt ervoor dat de door de pompen opgewekte warmte opgenomen wordt door de jacuzzi leidingen, houdt de warmte binnen de IDEALe Spa en weerkaatst de koude.
Het water zal niet verdampen of vervuilen dankzij de Nordic spacover. (blauwe pijlen)

De IDEALe ombouw: Onze Thermo Skirt panelen, de moderne isolerende composiet panelen zijn makkelijk wegneembaar, onderhoudsvriendelijk en geven uw IDEALe Spa zijn luxueuze uitstraling. Tevens blijft alle techniek makkelijk bereikbaar.
(*) is een optie, niet standaard inbegrepen
IDEALe Spas, gemaakt voor de Noordse landen, weerstaan grote temperatuur verschillen en zijn uitermate goed geïsoleerd.

Bewaar dit product voor later