IDEALe Spas inverter WARMTEPOMP WIFI HEAT PUMP 5 voor SPA ZWEMSPA ZWEMBAD 24-30m3 HEATPUMP

00897
€1 895,00
Op voorraad
1
Productgegevens

IDEALe SPAS SBR-5.3 IV WIFI Warmtepomp heat pump 5,3KW (verbruik 1,09kw) inverter voor spa of zwemspa of zwembad van 24-30m3.( in voorraad met WIFI)

Een eenvoudige en flexibele manier om uw spa of zwemspa zeer energie zuinig te verwarmen of te koelen. Een warmtepomp van een goede prijs kwaliteit met een laag geluidsniveau en een titanium wisselaar en werkt tot een buitentemperatuur van -15°C. Met digitale bediening op de warmtepomp zelf, maar optioneel ook met ingebouwde WIFI zodat u de warmtepomp via de APP op uw SmartPhone kan bedienen.

Heeft een hoge energie-efficiëntie (COP) van 5 en is wel tot 10 keer die van een traditionele spa-verwarmer. Werkt stil en schakelt zich automatisch in wanneer nodig. Het geluid tijdens maximale gebruik is 49dBA bij type 5,3KW. De instelbare temperatuur om te verwarmen is 15°C tot 40°C en om te koelen van 8° tot 28°C. De omkasting is gemaakt van gelakt metaal en beter bestand tegen U.V. dan kunststof. Met de nodige ingebouwde beveiligingen zoals waterdruksensor, anti-pendelen, automatische ontdooi functie, aan/uit functie met timer, verwarmen/koelen/automatisch programma, WIFI optioneel ingebouwd,zodat u de warmtepomp via de APP op uw SmartPhone kan bedienen. .

Als u de IDEALe SPAS control heat pump module en IN.Touch WIFI module heeft, dan kan u uw IDEALe SPAS overal via uw smartphone bedienen en ook selecteren hoe u uw spa wil verwarmen , via de verwarmer die standaard is ingebouwd of via deze hoog technologische warmtepomp, of beiden tegelijk.

Vermogen: 230V 50Herz ; type 5,3KW uitgangsvermogen heeft een 1,09KW verbruiksvermogen met Max 5A, geluidsniveau = 32 tot 49dBA en COP = 4,91

Afmetingen: type 5,3KW: Lengte: 935mm Breedte: 360mm Hoogte: 520mm

Specificaties: Werkt tot een buitentemperatuur van -15°C. Gemonteerd op een basis met 4 voetjes. 1,5inch blauwe plastic moeren met vrouwelijke uitgangen om aan te sluiten op de waterleidingen. Aanbevolen water debiet: 2-4m3/uur bij type 5,3KW (1,09KW input) voor zwembad tot 30m3 of 4-7m3/uur bij 9,5KW (1,9KW input) voor een zwembad tot 42m3.

De IDEALe SPAS™ warmtepomp heeft een ingebouwde flowsensor. Sommige SPA besturingssystemen hebben een extra printplaatje of module waarmee u een keuze kan maken in warmtebron of schakelen de circulatiepomp uit indien de spa watertemperatuur hoger wordt dan deze die gevraagd op de SPA bediening. De benodigde extra leidingen, kleppen, aansluithulpstukken zijn niet meegeleverd.

Het Spa besturingssysteem communiceert NIET met de warmtepomp, maar schakelt deze aan of uit, de warmtepomp zelf moduleert wel tijdens de werking. IDEALe SPAS heeft de optionele IDEALe SPAS heat pump module en WI-FI module die heel handig zijn. Heb je vragen of de warmtepomp mogelijks compatibel is met uw spa besturingssysteem? Neem contact op met ons.

Bewaar dit product voor later